Life

Ο Τρύφωνας Σαμαράς πόζαρε με νυφικό πέπλο και προκάλεσε χαμό (video)

Ο Τρύφωνας Σαμαράς πόζαρε με νυφικό πέπλο και προκάλεσε χαμό (video)
Το βίντεο έγινε viral και όλοι αναρωτήθηκαν αν ο Τρύφωνας Σαμαράς εννοεί όσα λέει ή κάνει πλάκα.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς για ακόμη μια φορά γίνεται viral καθώς η ανάρτησή του στο Ιnstagram φορώντας...νυφικό πέπλο προκάλεσε σωρεία ερωτήσεων και σχολίων.

Στο βίντεο, ο γνωστός hair stylist φοράει ένα νυφικό πέπλο και απευθύνεται σε έναν Μπάμπη, που παντρεύεται τον Κρις.Όπως γράφει και στη λεζάντα της ανάρτησης 

«Όλα του γάμου δύσκολα !!!!!!! Εγώ πάντως το πέπλο το έβαλα !!!!!!!!!! Άπειρες ευχές να ζήσετε Μπαμπη μου Κρις μου  και στα δικά μας οι ανύπαντρες και οι ανύπαντροι !!!!!!!!»

Οι φίλοι και οι ακόλουθοι του αγαπημένου κομμωτή της ελληνικής showbiz τον κατέκλυσαν με ερωτήσεις για τα πρόσωπα στα οποία εύχεται αλλά και για λεπτομέρειες αυτού του γάμου. Eκείνος δεν έδωσε περαιτέρω εξηγήσεις αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ το εν λόγω video δημιουργήθηκε για μια συνδρομητική πλατφόρμα ευχών στην οποία συμμετείχε ως συνεργάτης ο κομμωτής και πλέον δεν είναι σε λειτουργία.

Το ανήρτησε όμως τώρα με αφορμή τους πολλούς γάμους επωνύμων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, θέλοντας να ευχηθεί σε όλους τους νεόνυμφους με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

{https://www.instagram.com/p/C_arJh9sXh5/}