Life

Οι «Αταίριαστοι» ευχήθηκαν on air στον Γιώργο Πατούλη για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του

Οι «Αταίριαστοι» ευχήθηκαν on air στον Γιώργο Πατούλη για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του Φωτογραφία: intime
Οι παρουσιαστές ευχήθηκαν στον Γιώργο Πατούλης μετά τις φήμες που κυκλοφορούν για εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος ευχήθηκαν on air στον καλεσμένο τους Γιώργο Πατούλη για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

«Σας καλημερίζουμε, να σας ευχηθούμε και με το καλό. Μάθαμε και τα ευχάριστα» είπε ο Γιάννης Ντσούνος αποχαιρετώντας από το πλατό τον Γιώργο Πατούλη. «Με το καλό και συγχαρητήρια», ευχήθηκε με τη σειρά του ο Χρήστος Κούτρας.

«Ό,τι προωθείται στη ζωή είναι καλό και σας ευχαριστώ πολύ», σχολίασε ο Γιώργος Πατούλης ολοκληρώνοντας την εμφάνισή του στους «Αταίριαστους» στον ΣΚΑΪ.

Ποια είναι η σύντροφος του Γιώργου Πατούλη

Η Νάνσυ Κοίλου εργάστηκε για καιρό ως γραμματέας στο γραφείο της περιφέρειας Αττικής. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που συνόδευσε τον 63χρονο πολιτικό σε διάφορες υποχρεώσεις του.

Οι δυο τους είχαν εμφανιστεί μαζί στο Μέγαρο Μουσικής το 2022, στην ομιλία του Κώστα Καραμανλή. Τότε δεν είχε αντιληφθεί κανείς ότι ήταν ζευγάρι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη θητεία του Γιώργου Πατούλη στο τιμόνι της Περιφέρειας Αττικής, όπου η Νάνσυ Κοιλού ήταν στενή του συνεργάτιδα.

Οι δυο τους συζούν στη Γλυφάδα το τελευταίο διάστημα και, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, περιμένουν με προσμονή το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

NETWORK