Life

Emily in Paris: Αυτή είναι η σκηνή της Μπριζίτ Μακρόν (Βίντεο)

Emily in Paris: Αυτή είναι η σκηνή της Μπριζίτ Μακρόν (Βίντεο)
Η selfie της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας με την πρωταγωνίστρια του Emily in Paris.

Σε ένα από τα πρώτα επεισόδια του Emily in Paris είχε ακουστεί το όνομα της Μπριζίτ Μακρόν. Τώρα, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας έκανε ένα «πέρασμα» από τη σειρά του Netflix.

Η 71χρονη υποδύεται τον εαυτό της σε σκηνή που περιλαμβάνεται στο δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν, το οποίο είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα από σήμερα, Πέμπτη.

Η «Έμιλι Κούπερ»- την οποία υποδύεται η Λίλι Κόλινς- τρώει σε εστιατόριο, όταν διαπιστώνει ότι πίσω της κάθεται η Μπριζίτ Μακρόν. Πλησιάζει την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, η οποία καθησυχάζει τον σωματοφύλακά της και η «Έμιλι» την ενημερώνει ότι είναι ο άνθρωπος πίσω από τον λογαριασμό «Emily in Paris» στο Instagram, τον οποίο «ακολουθεί» η Μπριζίτ Μακρόν.

Στο τέλος της σύντομης σκηνής, η «Έμιλι» ζητά από την Πρώτη Κυρία να βγάλουν μαζί μία selfie και εκείνη δέχεται.

{https://www.youtube.com/watch?v=aUXljxuZPZw}

Το όνομα της Μπριζίτ Μακρόν είχε ακουστεί και στην πρώτη σεζόν, όταν είχε κάνει share μια ανάρτηση της «Έμιλι Κούπερ», για την οποία της είχε τηλεφωνήσει και η Κάρλα Μπρούνι, σύμφωνα με το σενάριο.

Η Πρώτη Κυρία φόρεσε δικά της ρούχα για το «πέρασμά» της από τη σειρά, ενώ δεν της έδωσαν ιδιαίτερες οδηγίες.

Η ιδέα προέκυψε όταν ο δημιουργός της σειράς, Ντάρεν Σταρ, συνάντησε την Μπριζίτ Μακρόν στο Μέγαρο των Ηλυσίων, τον Δεκέμβριο του 2022.

«Είναι μεγάλη φαν της σειράς και αντιμετώπισε με χιούμορ την αναφορά στο όνομά της στην πρώτη σεζόν», δήλωσε η Λίλι Κόλινς στο Elle, ενώ ο Ντάρεν Σταρ σχολίασε ότι η 71χρονη είναι «μεγάλο ταλέντο».

NETWORK