Life

Άνοδος: Η ιστορία των Αντετοκούνμπο σε Α΄τηλεοπτική προβολή στο STAR την Κυριακή 15/9

Άνοδος: Η ιστορία των Αντετοκούνμπο σε Α΄τηλεοπτική προβολή στο STAR την Κυριακή 15/9
Η βιογραφική ταινία για τα αδέλφια Αντετοκούνμπο θα προβληθεί από την συχνότητα του STAR.

Η αληθινή βιογραφική ιστορία θριάμβου των αδελφών Αντετοκούνμπο, που από μετανάστες έγιναν αστέρες του NBA σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο STAR την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 23:15.

Ο Τσαρλς και η Βέρα Αντετοκούνμπο μεταναστεύουν από τη Νιγηρία στην Ελλάδα, με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για εκείνους και την οικογένειά τους. Το ζευγάρι εργάζεται σκληρά για να επιβιώσει και να εξασφαλίσει τα απαραίτητα στα πέντε του παιδιά. Καθημερινά απειλούνται με απέλαση από τη χώρα, καθώς το δύσκολο και δυσλειτουργικό σύστημα για την απόκτηση υπηκοότητας απειλεί τα όνειρα για τα παιδιά τους. Για να κερδίσει αρκετά χρήματα και να πληρώσει τους λογαριασμούς, η οικογένεια πουλάει αναμνηστικά σε τουρίστες στην Αθήνα.

RISE 4 69396

Τα αδέλφια Γιάννης και Θανάσης, όταν δεν δουλεύουν, παίζουν μπάσκετ σε μια τοπική ομάδα και ανακαλύπτουν γρήγορα ότι αν και δεν έχουν εμπειρία στο άθλημα, διαθέτουν μοναδικό ταλέντο.

Προπονούνται σκληρά και οραματίζονται να γίνουν αθλητές παγκόσμιας κλάσης, μαζί με τον αδελφό τους, Κώστα. Με τη βοήθεια ενός ατζέντη ταλέντων, τα τρία αδέλφια αποφασίζουν να ακολουθήσουν καριέρα στο ΝΒΑ. Σύντομα, όλος ο κόσμος μιλάει για το φαινόμενο Αντετοκούνμπο!

Μια ταινία γεμάτη συναισθήματα ελπίδας, ευγνωμοσύνης, αγάπης, πίστης και δύναμης! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν executive producer της ταινίας.

RISE 5 42032

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ακίν Ομοτόσο

ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντάγιο Οκενίγι, Γιετί Μπαντάκι, Ούτσε Αγκάντα, Μάκολμ Σέφας, Ραλ Αγκάντα, Τσινούα Μπαράκα Πέιν, Ελάιτζα Σομάνκε, Τζάλελ Καμάρα, Τζέιντεν Οσιμούγια, Ααρόν Κίνγκσλεϊ Αμπεντόλα, Ευθύμης Χαλκίδης, Πάνος Κορώνης, Χρήστος Λούλης

{https://youtu.be/kM880wDJbCE}