Life

Αδιανόητο: Γνωστός Youtuber ανέβηκε σε αγροτικό που οδηγούσε 14χρονος

Αδιανόητο: Γνωστός Youtuber ανέβηκε σε αγροτικό που οδηγούσε 14χρονος
Σε αγροτικό που οδηγούσε ανήλικος ανέβηκε Youtuber και μάλιστα κατέγραψε τη στιγμή.

Youtuber ανέβηκε σε αγροτικό που οδηγούσε 14χρονος

Ένα βίντεο που απαριθμεί στο Youtube πάνω από 231.000 προβολές δείχνει έναν γνωστό Youtuber να ανεβαίνει σε αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 14χρονος!

Πάνω από 231.000 προβολές απαριθμεί στο youtube βίντεο το οποίο δείχνει youtuber να ανεβαίνει σε αγροτικό αυτοκίνητου που οδηγάει 14χρονος.

Το περιστατικό συνέβη στην Κρήτη τον Αύγουστο, όταν ο γνωστός youtuber συνάντησε τους 14χρονους.

Στο βίντεο φαίνεται να σταματά και να τους ρωτάει την ηλικία τους, και παρότι παραδέχονται την ηλικία τους ο youtuber αποφασίζει να ανέβει στην καρότσα του αμαξιού τους.

«Τους ρωτάω πόσο χρονών είναι και ο οδηγός ήταν 14 ετών και ο συνοδηγός 15. Επειδή όμως ξέρω ότι στα χωριά οδηγούν από μικρή ηλικία είπα να τους εμπιστευτώ κι ανέβηκα πίσω στην καρότσα του αγροτικού», είπε ο Youtuber.

O 14χρονος οδηγός φαίνεται να οδηγάει μέσα σε στενά υψηλή ταχύτητα και να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς.

Εκ των υστέρων ο YouTuber παρουσιάζει διαφορετικά τα πράγματα στο Live News. Περιγράφει το πόσο φοβήθηκε πάνω στο αγροτικό που οδηγούσε ο 14χρονος και παραδέχεται πως ήταν κάτι που δεν θα το ξαναέκανε.

«Τρομάξαμε πάρα πολύ κι εγώ και ο συνεργάτης μου, σε σημείο που παρακαλούσαμε να σταματήσουμε για να κατέβουμε. Αν με ρωτάτε αν θα το ξαναέκανα θα σας έλεγα όχι προφανώς», είπε.