Life

Νατάσσα Μποφίλιου: Έχω πετάξει παπούτσι σε τραπέζι - Κατέβηκα, το πήρα και συνέχισα να τραγουδάω

Νατάσσα Μποφίλιου: Έχω πετάξει παπούτσι σε τραπέζι - Κατέβηκα, το πήρα και συνέχισα να τραγουδάω
«Δεν δέχομαι να με διαλύσει η κριτική, δεν θα συμβεί αυτό», τόνισε η Μποφίλιου.

Η Νατάσσα Μποφίλιου περιέγραψε πώς έχει εξοικειωθεί με την κριτική από την αρχή της καριέρας της και ξεκαθάρισε ό,τι δεν επιτρέπει να τη διαλύσει αυτό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Στούντιο 4, μαζί με τον Θέμη Καραμουρατίδη, μίλησε για την κριτική, τις απειλές, αλλά και τη φορά που πέταξε παπούτσι σε τραπέζι, κατά τη διάρκεια εμφάνισής της, προκειμένου να κάνουν ησυχία.

Η ερμηνεύτρια αναφερόταν στο γεγονός ότι ακόμα και μετά τις επιτυχίες της, επιχειρούνταν παρεμβάσεις στα τραγούδια που θα έλεγε στο πρόγραμμά της, ενώ υπογράμμισε ότι για πολλά χρόνια θεωρούνταν «παράξενο» το γεγονός ότι ζητούσε από το κοινό να κάνει ησυχία.

Ερωτηθείσα πώς το πέτυχε αυτό, απάντησε «με όλους τους τρόπους» και εξήγησε: «Έχω πετάξει παπούτσι σε τραπέζι. Κατέβηκα το πήρα, συνέχισα να τραγουδάω. Μετά όπως καταλαβαίνεις έγινε ησυχία».

Σε άλλο σημείο, εξήγησε ότι από τα πρώτα βήματά της δεχόταν κριτική. «Το πρώτο πράγμα απο άκουσα είναι “δεν ταιριάζεις με την αισθητική του τάδε”. Μετά “πρέπει να μαζευτεί αυτή η περιφέρεια”. Δεν έδωσα σημασία, είναι πράγματα που μετά από χρόνια καταλαβαίνεις πόσο σε έχουν επηρεάσει και πληγώσει. Είμαι εξοικειωμένη από νωρίς με αυτό. Είναι δικαίωμα του καθενός να ασκεί κριτική», σημείωσε.

«Έχει διαλύσει ανθρώπους η κριτική, τους έχει οδηγήσει σε εθισμούς, τους έχει κάνει να αμφιβάλλουν, να κάνουν κάτι άλλο από αυτό που θέλουν. Εγώ δεν θέλω να με διαλύσει. Δεν το δέχομαι, δεν θα συμβεί αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Νατάσσα Μποφίλιου αναφέρθηκε και στις απειλές που έχει δεχθεί. «Έχω κινδυνεύσει για τις απόψεις μου. Έχει υπάρξει επικίνδυνο και για εμένα», είπε και πρόσθεσε ότι την έχουν απειλήσει «ειδικά την πρώτη φορά για την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή. Αυτό ήταν επικίνδυνο και έπρεπε να αξιολογηθεί με έναν άλλο τρόπο. Αλλά αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000, που το γράφει κάποιος σε ένα tweet… που δεν έχει σημασία, γιατί απαγορεύεται να κρινόμαστε από αυτό που φοράμε… το αξιολογείς κάθε φορά με τη σοβαρότητα που έχει».