Life

Η Αντωνά μίλησε για το ενδεχόμενο γάμου με τον Λιάγκα: «Ό,τι είναι να έρθει από τον Θεό να έρθει»

Η Αντωνά μίλησε για το ενδεχόμενο γάμου με τον Λιάγκα: «Ό,τι είναι να έρθει από τον Θεό να έρθει» Φωτογραφία: instagram
Μαζί και αγαπημένοι Μαρία Αντωνά και Γιώργος Λιάγκας.

Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας αποτελούν το πιο hot ζευγάρι της σόουμπιζ, καθώς παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι δεν θέλουν να δίνουν αφορμή για σχόλια, απασχολούν το τελευταίο διάστημα τους φωτορεπόρτερ και όχι μόνο.

Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στην κάμερα του Happy Day, για τη δημιουργία οικογένειας αλλά και για το ενδεχόμενο γάμου.

«Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή σκέφτονται τον εαυτό τους σε κάτι πάρα πολύ όμορφο. Εμένα μου έχει διδάξει η ζωή, ειδικά το τελευταίο διάστημα, ότι δεν πρέπει να κάνεις ούτε όνειρα, ούτε σχέδια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ό,τι είναι να έρθει κι ό,τι είναι από τον Θεό να ‘ρθει, θα έρθει και θα είναι πολύ όμορφο ό,τι κι αν είναι αυτό. Δεν θα ήθελα να είμαι τίποτα. Θα ήθελα να ζω τη στιγμή και να βλέπω το παρόν και την κάθε μέρα. Αυτό θα ήθελα», κατέληξε.

Μαρία Αντώνα και Γιώργος Λιάγκας περνάνε αρκετό χρόνο μαζί, καθώς από την ημέρα της γνωριμίας τους κάνουν συχνά ταξίδια ενώ το καλοκαίρι η ραδιοφωνική παραγωγός το πέρασε στην Τήνο, όπου διατηρεί σπίτι ο παρουσιαστής.

Μάλιστα το ζευγάρι έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και μένουν μαζί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες την ημέρα που ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα βρισκόταν και η Μαρία Αντωνά.