Life

Γιώργος Λιάγκας: Αμαυρώσαμε τη μνήμη του Μπάλντοκ - Η δήλωσή του μετά τον σάλο

Γιώργος Λιάγκας: Αμαυρώσαμε τη μνήμη του Μπάλντοκ - Η δήλωσή του μετά τον σάλο
Η πρώτη on air δήλωση του Γιώργου Λιάγκα για τις αντιδράσεις μετά το ρεπορτάζ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ.

«Συγγνώμη» και από τον αέρα της εκπομπής ζήτησε ο Γιώργος Λιάγκας, μετά και το χθεσινό ρεπορτάζ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο παρουσιαστής και ενώ όλοι θρηνούσαν τον ξαφνικό χαμό του ποδοσφαιριστή προέβαλε χθες στην εκπομπή του απόσπασμα στο οποίο αναφέρονταν λεπτομέρειες για το σπίτι του Μπάλντοκ, το ποσό ενοικίασης αλλά και την περιοχή στην οποία βρίσκεται.

Όπως ήταν φυσικό η απόφαση αυτή της εκπομπής να παρουσιάσει ένα τέτοιο ρεπορτάζ, τη στιγμή που ένας νέος άνθρωπος έχει χάσει τόσο ξαφνικά και αδόκητα την ζωή του, προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα social media με τον Γιώργο Λιάγκα μέσω Instagram να ζητάει συγγνώμη.

Σήμερα μετά την έναρξη της εκπομπής ο παρουσιαστή αναφέρθηκε ξανά στο θέμα αναλαμβάνοντας ο ίδιος την ευθύνη των όσων προβλήθηκαν στην εκπομπή του.

«Έκανα ένα πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες και δεν θα πω καμία. Το λάθος που έκανα χθες ξεπερνάει κάθε δικαιολογία. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ, οποιαδήποτε επίθεση θυμού να απευθυνθεί σε εμένα», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Ξέρετε καμία φορά, όταν πριν δυο τρεις βδομάδες είχε καεί το σπίτι μου, είχα πει οτι ήταν κακό να κάνουμε lifestyle με αυτά τα θέματα. Έπεσα τελικά ο ίδιος στην παγίδα. Λάθος μεγάλο καθώς μιλάμε μια ζωή που έφυγε. Λυπάμαι και είμαι συντετριμμένος, χωρίς να το θέλουμε αμαυρώσαμε μια ημέρα αφιερωμένη στη μνήμη του ανθρώπου. Συγγνώμη από όλους όσους εχθές στεναχώρησα, προκάλεσα, θύμωσα. Συγγνώμη».