Life

Λιάγκας: «Λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη» - Απαντά στις αντιδράσεις για το ρεπορτάζ με το σπίτι του Μπάλντοκ

Λιάγκας: «Λάθος, αναλαμβάνω την ευθύνη» - Απαντά στις αντιδράσεις για το ρεπορτάζ με το σπίτι του Μπάλντοκ Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Οργή στα social media μετά το ρεπορτάζ στην εκπομπή του Λιάγκα για τη μεζονέτα όπου πέθανε ο Μπάλντοκ.

Ο Γιώργος Λιάγκας αναγκάστηκε να αναγνωρίσει το λάθος, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε στα social media το ρεπορτάζ της εκπομπής το «Πρωινό» για το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 επέλεξε να ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη μεζονέτα και τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ακινήτου, παρότι εκεί είχε βρεθεί νεκρός ένας 31χρονος άνθρωπος, κάτι που προκάλεσε οργή. Ώρες μετά την εκπομπή και αφού το όνομα του Γιώργου Λιάγκα ήταν στα κορυφαία trends στο Χ- και όχι για καλό λόγο- ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να τοποθετηθεί μέσω των social media.

Σε story που ανέβασε στον λογαριασμό του, ο Γιώργος Λιάγκας έγραψε ότι αντιλαμβάνεται το λάθος που έγινε στο ρεπορτάζ σχετικά με τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ανέλαβε την ευθύνη για αυτό και σημείωσε ότι κατανοεί τις αντιδράσεις που υπήρξαν.

«Μπροστά στον θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν το σπίτι, ήταν τελείως περιττές», έγραψε ο παρουσιαστής.

«Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και κατανοώ απόλυτα τις αντιδράσεις», συμπλήρωσε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

NETWORK