Life

Voice of Greece - Πρεμιέρα: Η «κόντρα» Μουζουράκη- Μάστορα και η τυχερή καρέκλα του Μαζωνάκη (Βίντεο)

Voice of Greece - Πρεμιέρα: Η «κόντρα» Μουζουράκη- Μάστορα και η τυχερή καρέκλα του Μαζωνάκη (Βίντεο)
«Θέλω να κερδίσω», δηλώνει ξεκάθαρα η Παπαρίζου για το Voice of Greece.

Πρεμιέρα κάνει αύριο, Σάββατο (21:00) το Voice of Greece και οι τέσσερις coaches του μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ είναι έτοιμοι να κοντραριστούν για τη νίκη.

Αυτό που κάνει φέτος ξεχωριστό το Voice of Greece είναι η «υπέροχη τετράδα των coaches», δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης- που θα είναι ο παρουσιαστής- μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Φέτος στις καρέκλες των κριτών κάθονται ξανά η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Χρήστος Μάστορας.

«Θέλω να κερδίσω, είναι πολύ απλό», τόνισε η Έλενα Παπαρίζου, που παραδέχθηκε ότι παρότι έχει πλούσια εμπειρία στο Voice of Greece, δεν παύει να έχει άγχος.

{https://www.instagram.com/p/DA8qGRNMz-c/?hl=el&img_index=1}

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε ότι έχει στρατηγική η οποία είναι του… χάους, όπως είπε. «Όλες τις χρονιές που πίστευα ότι θα κερδίσω, δεν κέρδισα», σημείωσε.

«Μία από τις βασικές στρατηγικές μου είναι όταν ακούω μια φωνή που είναι καλή, αλλά… γυρνάω για να ζηλέψει ο Μάστορας, να γυρίσει και αυτός και τον αφήνω να πάει στη δική του ομάδα για να γεμίσει γρήγορα αυτοί, οπότε όταν έρθουν οι πολύ καλοί να έρθουν σε εμένα», συνέχισε.

{https://www.instagram.com/p/DAtagnSo1Az/?hl=el}

«Την πατάω», παραδέχθηκε ο Χρήστος Μάστορας, σχολιάζοντας τη στρατηγική του Πάνου Μουζουράκη, ενώ δήλωσε επίσης ότι θέλει να είναι ο νικητής. «Η τακτική μου είναι να τους το παίζω φίλος, για να βρω τα τρωτά τους σημεία», συμπλήρωσε γελώντας.

{https://www.instagram.com/p/DAtar8ZITwC/?hl=el}

Όσο για τον Γιώργο Μαζωνάκη, κάθεται στην «τυχερή καρέκλα», εκείνη του Κωστή Μαραβέγια. Τρεις φορές στο παρελθόν κέρδισε τον διαγωνισμό τραγουδιστής από την ομάδα του.

{https://www.instagram.com/p/DAta2qZIC8l/?hl=el}

«Δεν είναι τυχαίο αυτό. Γι’ αυτό με κοιτούσαν με μισό μάτι στην αρχή», σχολίασε ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφερόμενος στον «τυχερή» καρέκλα.

«Ήρθε επιτέλους η ώρα φέτος να σπάσει αυτή η τύχη», παρενέβη ο Χρήστος Μάστορας. Το Voice of Greece θα προβάλλεται κάθε σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ, στις 21:00.