Life

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τεράστια υποκρισία η πολιτική ορθότητα, είμαι έξαλλος

Σπύρος Παπαδόπουλος: Τεράστια υποκρισία η πολιτική ορθότητα, είμαι έξαλλος
«Ακούς πάρα πολλές βλακείες, έχουν ξεφύγει», δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Τεράστια υποκρισία» χαρακτήρισε ο Σπύρος Παπαδόπουλος την πολιτική ορθότητα, σχολιάζοντας ότι έχουν ξεφύγει τα πράγματα.

Μάλιστα, ο ηθοποιός εξέφρασε την ελπίδα να βρει ένα έργο που θα προκαλεί, για να το ανεβάσει στο θέατρο «επί τούτου», όπως ανέφερε.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Ρένια Λουιζίδου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega και κάποια στιγμή ρωτήθηκαν αν νιώθουν ότι αυτοπεριορίζονται λόγω της πολιτικής ορθότητας.

«Υπάρχει ένα θέμα, ασφαλώς. Για εμένα ήταν αναμενόμενο, με την έννοια ότι όταν πάει κάτι να αλλάξει προς μία κατεύθυνση, θα υπάρξει μία πρώτη περίοδος ανισορροπίας, θα πάει στο άλλο άκρο», σημείωσε αρχικά η Ρένια Λουιζίδου.

«Ελπίζω, εύχομαι και πιστεύω ότι θα ισορροπήσει αυτό το πράγμα και δεν θα κινείται σε τέτοιες ακρότητες ευθιξίας πάνω στα πράγματα. Δεν με ζορίζει προσωπικά, με την έννοια ότι θέλω να πιστεύω ότι πάντα- στο πλαίσιο της ευγένειας και της διακριτικότητας- είχα ένα όριο αυτολογοκρισίας, δεν χρειάστηκε η εποχή να μου το επιβάλει», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Μέχρι να ισορροπήσουν εγώ θα είμαι έξαλλος. Το θεωρώ μια τεράστια υποκρισία. Επειδή είναι καινούριο παιχνιδάκι, μέχρι να βρει τα γράδα του η υποκρισία χτυπάει κόκκινο», σχολίασε από την πλευρά του ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Ήμουν παρών σε συζήτηση που λέει η άλλη “δεν καταλαβαίνω, συναντάς κάποιον και λέει να σου συστήσω τη γυναίκα μου. Τη γυναίκα σου; Τι θα πει σου; Είμαι δικιά σου;” Και λέω, τώρα αν είχα ένα γιαούρτι στο έριχνα», συνέχισε.

«Ακούς πάρα πολλές βλακείες, έχουν ξεφύγει. Δεν μπορούν να μιλήσουν άνθρωποι. Εγώ δεν σκοπεύω να το κάνω. Μακάρι να βρω ένα έργο που να προκαλεί τόσο πολύ που θα το κάνω επί τούτου. Γιατί με κάνει έξαλλο αυτή η υποκρισία. Δεν μπορώ καθόλου», κατέληξε ο ηθοποιός.