Life

Οι παγκόσμιοι ηγέτες χορεύουν και αυτά είναι τα πιο ντροπιαστικά τους βίντεο

Οι παγκόσμιοι ηγέτες χορεύουν και αυτά είναι τα πιο ντροπιαστικά τους βίντεο
Oι περισσότεροι παγκόσμιοι ηγέτες μπορεί να έχουν βασικές πολιτικές διαφορές έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: δεν έχουν ρυθμό όταν χορεύουν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σταμάτησε την ομιλία του για να χορέψει. Χόρεψε –τρόπος του λέγειν- για 30 λεπτά και ενώ η Κάμαλα Χάρις αναρωτήθηκε για την διανοητική του ικανότητα λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ χαρίζει μοναδικές φιγούρες στο κοινό του. Και ούτε είναι ο μόνος.

Αρκετοί παγκόσμιοι ηγέτες έχουν εκφράσει κατά καιρούς τη χαρά τους επιδεικνύοντας τη χορευτική τους δεινότητα ή καλύτερη την ικανότητά τους απλά να κουνούν το σώμα τους. Λικνίσματα – συνήθως απείρως άβολα και περίεργα- έχει απεικονίσει ο φακός.

Από το Despacito του Τζο Μπαιντεν, μέχρι το απόλυτα ντροπιαστικό κούνημα του Τζορτζ Μπους τζούνιορ (μετά της συζύγου του Μπάρμπαρα) αλλά και την «ίδιο χέρι- ίδιο πόδι» Τερέσα Μέι, οι περισσότεροι ηγέτες μπορεί να έχουν βασικές πολιτικές διαφορές έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: δεν έχουν ρυθμό.

Ο μόνος που ξεχωρίζει είναι ο Μπαράκ Ομπάμα, που το «το έχει» με την κίνηση. Ιδού λοιπόν οι ηγέτες σε χορευτικές κινήσεις απείρου κάλους και κυρίως βαθιάς και ουσιαστικής ντροπής.