Life

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν Φωτογραφία: instagram
Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού μίλησε για τον ερχομό του εγγονού του.

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αργυρού, Βασίλης, έδωσε το παρόν στην συναυλία του τραγουδιστή στο Ηρώδειο, ενώ εκεί ήταν και η εγκυμονούσα σύντροφος του τραγουδιστή Αλεξάνδρα Νίκα.

Ο Βασίλης Αργυρός δήλωσε χαρούμενος που θα γίνει παππούς, ενώ αποκάλυψε μάλιστα το φύλο του μωρού του γιου του, με την Αλεξάνδρα Νίκα, λέγοντας πως είναι αγόρι. Παράλληλα δεν έκρυψε την επιθυμία του ο εγγονός του να ονομαστεί Βασίλης.

«Βέβαια είμαι χαρούμενος που θα γίνω παππούς. Η συμβουλή που του δίνω είναι να είναι καλός μπαμπάς. Είμαι σίγουρος πως θα είναι, γιατί αγαπάει την οικογένεια. Για το όνομα ό,τι θέλουν να το βγάλουν, αλλά εγώ προτιμώ το Βασίλης. Είναι αγοράκι. Η Αλεξάνδρα δεν είναι αγχωμένη, αγωνιά για το πότε θα έρθει η στιγμή που θα φέρει στον κόσμο μια ζωή».

Το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ψάχνουν σπίτι στο Ψυχικό για να στεγάσουν την οικογένειά τους.

Η Αλεξάνδρα Νίκα το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο πλευρό του τραγουδιστή στις συναυλίες του καθώς τον παρακολούθησε από κοντά τόσο στο Λονδίνο στο Royal Albert Hall, ενώ έδωσε το παρόν και χθες στο Ηρώδειο.

Η Αλεξάνδρα είναι η 25χρονη κόρη του του ιδιοκτήτη της γνωστής εταιρίας αλλαντικών Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα, που προέρχεται από τη γνωστή οικογένεια.

Έχει σπουδές στο εξωτερικό και ο λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος με φωτογραφίες από ταξίδια σε χειμερινούς και καλοκαιρινούς προορισμούς