Life

Νέο επεισόδιο με Τούνη στο αεροδρόμιο αλλά με το δίκιο της: «Ρε πάτε καθόλου καλά»;

Νέο επεισόδιο με Τούνη στο αεροδρόμιο αλλά με το δίκιο της: «Ρε πάτε καθόλου καλά»;
Νέο περιστατικό με πρωταγωνίστρια και πάλι την γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη σημειώθηκε στο lounge του Ελ. Βενιζέλος.

Μια νέα περιπέτεια στο αεροδρόμιο έζησε η Ιωάννα Τούνη το βράδυ της Δευτέρας (14/10), όσο η ίδια και ο γιος της Πάρης ταξίδευαν αεροπορικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναλυτικά εξήγησε η influencer με ένα Instagram story, δημιουργήθηκε ένταση στο lounge του Ελευθέριος Βενιζέλος, επειδή ο 22 μηνών γιος της ήταν ανήσυχος.

Μάλιστα, ένας επιβάτης έκανε παράπονο σε υπάλληλο του αεροδρομίου με αποτέλεσμα αυτό να επικοινωνηθεί στην Ιωάννα Τούνη. Η τελευταία εξήγησε, πως η αεροσυνοδός είχε τη διάθεση να της προσφέρει βοήθεια με τον μικρό Πάρη, ωστόσο η influencer της εξήγησε, πως ο γιος της είχε απλώς μια κακή ημέρα.

Και συνέχισε «Τι πρέπει να κάνει μία μάνα με 22 χρονών μωρό όταν αυτό γκρινιάζει δημόσια; Να το φιμώσει; Ρε πάτε καθόλου καλά;».

Προς το τέλος της χθεσινής ημέρας λοιπόν και αφού η Ιωάννα Τούνη είχε επιστρέψει στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, εξήγησε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν στο αεροδρόμιο της Αθήνας, μην μπορώντας να κρύψει την έντασή της, κυρίως με όλους όσοι δεν αντιλαμβάνονται τις ιδιαιτερότητες, που συχνά διακρίνουν ένα μωρό.