Life

Τανιμανίδης και Μαυρίδης έκαναν χαμό με την πρεμιέρα του «The Reunion» - Τους αποθέωσαν στα social media

Τανιμανίδης και Μαυρίδης έκαναν χαμό με την πρεμιέρα του «The Reunion» - Τους αποθέωσαν στα social media
Τανιμανίδης και Μαυρίδης επέστρεψαν χθες το βράδυ με το «The Reunion».

Χαμό έκανε στα social media η χθεσινή ταξιδιωτική εκπομπή «The Reunion» με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη να επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς δέκτες και συγκεκριμένα μέσα από τη συχνότητα του Ant1.

Μετά από 10 χρόνια απουσίας, το δίδυμο ενώθηκε ξανά και επέστρεψε με την ίδια - αλλά με άλλο τίτλο - ταξιδιωτική εκπομπή, η οποία όπως φάνηκε στα social media έλειψε πολύ στους θαυμαστές τους.

Το κορυφαίο ταξιδιωτικό δίδυμο έλαβε διθυραμβικά σχόλια για το ταξίδι του στην Ουγκάντα ενώ η εκπομπή κατάφερε να γίνει trend στο «Χ».

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε ότι το ταξίδι τους στην Ουγκάντα επικεντρώθηκε σε τρεις εμπειρίες. Αρχικά οι δυο τους επισκέφτηκαν τους γορίλες στο φυσικό τους περιβάλλον, δείχνοντας μοναδικά πλάνα.

Ακολούθησε επίσκεψη στα Ghetto Kids, μια ομάδα νεαρών χορευτών από την Ουγκάντα, γνωστοί για τις πρωτότυπες χορογραφίες τους και τη θετική τους επιρροή μέσω του χορού.

Το επεισόδιο ολοκληρώθηκε με μία θεαματική κατάβαση των δύο αντρών στους καταρράκτες.

Η συγκεκριμένη εμπειρία όπως είπε ο Γιώργος Μαυρίδης, τους έφερε πιο κοντά, εξαιτίας της απομάκρυνσής τους τα τελευταία χρόνια.

Πώς σχολίασαν στα social media

NETWORK