Life

Βαγγέλης Γερασίμου: Ποιος είναι ο σύζυγος του Φώτη Σεργουλόπουλου, η πρώτη φωτογραφία με βέρα

Βαγγέλης Γερασίμου: Ποιος είναι ο σύζυγος του Φώτη Σεργουλόπουλου, η πρώτη φωτογραφία με βέρα
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του, Βαγγέλη Γερασίμου, το απόγευμα της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Αθήνας, με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, να τελεί τον γάμο. «Ήταν τιμή μου να τους παντρέψω. Είμαστε φίλοι και ήταν προσωπική επιλογή του Φώτη», δήλωσε ο δήμαρχος στην εκπομπή Buongiorno και τη Φαίη Σκορδά. Μάρτυρας του γάμου ήταν η ηθοποιός Βασιλική Διαγούπη.

Την επόμενη ημέρα, ο Σεργουλόπουλος έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά τον γάμο στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», φορώντας τη βέρα του στο δεξί χέρι, στο μικρό του δάχτυλο ως σεβαλιέ.

fotis383_aef3f.jpg

Ο σύζυγός του, Βαγγέλης Γερασίμου, έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor Παταγονία, όπου είχε κερδίσει το έπαθλο. Ο παρουσιαστής, μαζί με τον σύζυγό του, έχουν έναν γιο, τον Γιώργο, και παρότι κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τη δημοσιότητα, οι κοινές τους αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πολλές, και οι φίλοι τους γνώριζαν από την αρχή για τον έρωτά τους, που πλέον επισημοποιήθηκε.

fotis39_8ab00.jpg