Life

Famagusta: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Γ’ κύκλος – Tι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Famagusta: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Γ’ κύκλος – Tι θα δούμε στα νέα επεισόδια
Η Famagusta επιστρέφει στο MEGA να κάνει πρεμιέρα στις 3 Νοεμβρίου στις 21:00.

Ο πολυαναμενόμενος γ’ κύκλος της σειράς «Famagusta» έρχεται να γράψει τον συγκινητικό επίλογο την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, και κάθε Κυριακή στις 21:00, στο MEGA. Μια σπαρακτική επανασύνδεση που άργησε 50 ολόκληρα χρόνια και ένας επικείμενος αποχωρισμός που θα προκαλέσει αβάσταχτο πόνο κυριαρχούν στον τρίτο κύκλο της σειράς που έφερε στη μικρή οθόνη μνήμες από την κυπριακή τραγωδία του ’74 και χάρισε ανεπανάληπτες τηλεοπτικές στιγμές.

Η αλήθεια για την τύχη του χαμένου γιου της οικογένειας Σέκερη ήρθε στο φως στο φινάλε του β’ κύκλου της μεγάλης παραγωγής του MEGA, προκαλώντας έντονα συναισθήματα στους τηλεθεατές.

loulis georgiou 3c813

Στα 8 επεισόδια που απομένουν μέχρι το συγκλονιστικό φινάλε θα παρακολουθήσουμε όσα διαδραματίστηκαν στην Κύπρο μετά την τουρκική εισβολή: η επάνοδος του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην εξουσία, τα ταραγμένα χρόνια μετά τη διχοτόμηση του νησιού και νέες μαρτυρίες ανθρώπων που βίωσαν την απώλεια και τον ξεριζωμό.
Παράλληλα, η σειρά που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου, υπόσχεται να ξετυλίξει το νήμα της ζωής των ηρώων της «Famagusta» στο σήμερα. Η Χριστίνα βιώνει την απόλυτη λύτρωση, καθώς κρατά στην αγκαλιά της τον πρωτότοκο γιο της που αναζητούσε επί πέντε δεκαετίες. Την ίδια στιγμή, συνειδητοποιεί πως κινδυνεύει να χάσει τον άλλο της γιο, τον Παύλο, η υγεία του οποίου επιδεινώνεται διαρκώς.

georgiou nosokomeio 0174e

Σχέσεις που δοκιμάζονται, άνθρωποι που συντρίβονται και άλλοι που μαθαίνουν να επιβιώνουν, έρχονται στην πρεμιέρα του γ’ κύκλου του «Famagusta» την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 21:00, στο MEGA.

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη, Χρήστος Λούλης, Αντρέας Γεωργίου, Αιμιλία Υψηλάντη, στον ρόλο του Παππού ο Γιώργος Ζένιος
Βασιλική Τρουφάκου, Νεοκλής Νεοκλέους, Σοφία Καλλή, Στέφανος Μιχαήλ, Αντρέας Τσέλεπος, Αστέρω Κυπριανού, Δάφνη Κιουρκτσόγλου, Μαριάννα Σάντη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Χριστίνα Παπαδοπούλου, Δημήτρης Αντωνίου, Γρηγόρης Γεωργίου, Λουκία Μουσουλιώτη, Τζώρτζια Κουβαράκη, Ανδρέας Χρυσάνθου

Και τα μικρά παιδιά: Άγγελος Γεωργίου και Αντρέας Χριστοδούλου

Στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου Μακάριου, ο Γρηγόρης Βαλτινός
Στον ρόλο της Χαρίτας Μάντολες, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη
Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου
Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Έρευνα και συγγραφή αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων: Δημήτρης Τοκαρής
Σύμβουλος Δραματουργικής Εξέλιξης: Κώστας Καπώνης
Concept: Βάνα Δημητρίου – Αντρέας Γεωργίου
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Ραφαέλος Γεωργίου
Πρωτότυπη Μουσική: Χρίστος Στυλιανού
Επιμέλεια Μουσικής: Πέτρος Σεργάκης
Executive Producer: Κούλλης Νικολάου
Εκτέλεση Παραγωγής: G&N MAKE IT PRODUCTIONS LTD
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. MEGA

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 21:00