Life

Η εξομολόγηση του Χρήστου Μενιδιάτη: «Ήταν ξαφνικό, μου έλεγε “θα πεθάνω”»

Η εξομολόγηση του Χρήστου Μενιδιάτη: «Ήταν ξαφνικό, μου έλεγε “θα πεθάνω”» Φωτογραφία: INTIME/ ΝΙΚΟΣ ΒΗΧΟΣ
Ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του από καρκίνο.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε σε συνέντευξη για το πώς βίωσε τη μάχη του πατέρα του με τον καρκίνο και τον θάνατό του.

«Είχε καρκίνο στον πνεύμονα και ξεκινήσαμε το “κακό” ταξίδι», είπε μιλώντας στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη.

«Εγώ το έμαθα τον Δεκέμβριο του 2007, όταν ήμουν 34 ετών. Ήταν ξαφνικό. Μας είπε η μητέρα μας: “Παιδιά, κάτι βρήκαν στον μπαμπά, πάμε να το πολεμήσουμε”. Το ταξίδι αυτό τράβηξε πέντε χρόνια, από το 2007 μέχρι το 2012», συνέχισε ο τραγουδιστής.

«Από τη στιγμή που μπαίνει όλο αυτό το πράγμα στην οικογένειά μας- και σε κάθε οικογένεια, όχι μόνο στη δική μας- αλλάζουν όλα. Η ζωή κινείται γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Προς το τέλος του πατέρα μου, όταν οι δυνάμεις του τον εγκατέλειπαν, ήμασταν όλοι από πάνω του. Θυμάμαι μου είχε πει “Εγώ μικρός πήγα να πεθάνω επειδή δεν είχα να φάω. Τώρα που τα έχω όλα, δεν έχω όρεξη να φάω”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Kάποια στιγμή προς το τέλος, θυμάμαι, είχε χαμηλώσει το κεφάλι του και μου έλεγε “θα πεθάνω” και του έλεγα: “Και τι σε στενοχωρεί; Τα έχεις κάνει όλα τέλεια στη ζωή σου. Μακάρι να έχω το τέλος σου και να δημιουργήσω μέρος αυτών που έχεις δηµιουργήσει εσύ. Tα έκανες όλα όπως ήθελες. Και την οικογένεια αυτή που ήθελες”. Kαι μου απάντησε: “∆εν με καταλαβαίνεις. ∆εν θέλω να ζήσω για μένα, θέλω για εσάς. Είναι τέτοια η εμπειρία μου που κάτι μπορεί να σας συμβεί. ∆εν έχω φυσικές δυνάμεις πια, αλλά το μυαλό μου το έχω στη θέση του”», διηγήθηκε ο Χρήστος Μενιδιάτης.