Οικονομία

Λιμενικό: Πίνακας υποψηφίων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων έτους 2015

Λιμενικό: Πίνακας υποψηφίων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων έτους 2015
Ανακοινώνεται ότι ο Πίνακας υποψηφίων Δοκίμων Λιμενοφυλάκων (ανδρών - γυναικών) απο το λιμενικό έτους 2015, οι οποίοι παρουσιάσθηκαν και υψομετρήθηκαν ενώπιον της  αρμόδιας Επιτροπής Υψομέτρησης και διαπιστώθηκε ότι διαθέτουν το ελάχιστο απαιτούμενο ύψος σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη του διαγωνισμού, αναρτήθηκε την 31-3-2016, ημέρα Πέμπτη στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2.

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον εν λόγω Πίνακα, συνεχίζουν στην επόμενη διαδικασία των Ιατρικών εξετάσεων και παραπομπής στην Α.Ν.Υ.Ε., που θα διεξαχθούν .

Οι υποψήφιοι οι οποίοι διαπιστώθηκε από την αρμόδια Επιτροπή Υψομέτρησης ότι δεν διαθέτουν το ελάχιστο απαιτούμενο ύψος, ή που δεν παρουσιάσθηκαν ή δεν συμμετείχαν στη διαδικασία της υψομέτρησης, σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη του διαγωνισμού, αποκλείονται του διαγωνισμού.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ:

Όλοι οι υποψήφιοι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κατά την παρουσίασή τους για Ιατρικές εξετάσεις καθώς και κατά την ενώπιον της ΑΝΥΕ παραπομπή τους, να έχουν μαζί τους:
(1) Όλες τις ακόλουθες εργαστηριακές εξετάσεις νόμιμα επικυρωμένες (φωτογραφία υποψηφίου – ημερομηνία – σφραγίδα ιατρού).:

α. Γενική αίματος, ουρία, σάκχαρο, κρεατινίνη, τρανσαμινάσες και γενική ούρων με Γνωμάτευση Ιατρού (Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ. ή από ιδιώτη ιατρό της χώρας).

β. Ακτινογραφία θώρακα FACE με Γνωμάτευση Ιατρού (Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.Ι.Δ. ή από ιδιώτη ιατρό της χώρας).

γ. Ηλεκτροκαρδιογράφημα με Γνωμάτευση Ιατρού (Ν.Π.Δ.Δ. ή Ν.Π.I.Δ. ή από ιδιώτη ιατρό της χώρας) όπου να αναφέρεται ότι ο υποψήφιος  δύναται να συμμετάσχει σε αθλητικές δοκιμασίες.

(2) Τα γυαλιά οράσεώς τους (εφόσον φέρουν).

(3) α. Το Δελτίο Ταυτότητάς τους  και
     β. Το Δελτίο Συμμετοχής τους.

Διευθύνσεις:

1. Σχολή Λιμενοφυλάκων: Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

2. Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά:Ακτή Μουτσοπούλου 66-68, ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Περισσοτερα εδω