Οικονομία

Νέα αποτελέσματα για την Κοινωφελή Εργασία ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ

Νέα αποτελέσματα για την Κοινωφελή Εργασία ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ Νέα αποτελέσματα για την Κοινωφελή Εργασία ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ
Αναρτήθηκε νωρίτερα σήμερα, από τον ΟΑΕΔ, ο Τροποποιημένος Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης και ο Τροποποιημένος Πίνακας Αποκλειομένων Ανέργων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2016 για 728 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε Επιβλέποντες Φορείς.

Η ανάρτηση πραγματοποιήθηκε στη διαδικτυακή πύλη του Οργανισμού και ειδικότερα στην ενότητα «Προγράμματα Απασχόλησης» - «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα».

Από αύριο, 15 Ιουνίου έως και το μεσημέρι τις 17ης Ιουνίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των νέων αποτελεσμάτων, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης.

Δεν απαιτείται η υποβολή νέας ένστασης για όσους έχουν ήδη υποβάλει κατά των προηγούμενων πινάκων κατάταξης ανέργων. Οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά, (επισυνάπτοντάς τα κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης), είτε καταθέτοντάς τα στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις 15:00 της 17ης Ιουνίου προκειμένου να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις της αρμόδιας Υπηρεσίας (ΚΠΑ2), σύμφωνα με την οριζόμενη διαδικασία που ορίζει η Δημόσια Πρόσκληση Νο 4/2016.

14-06-2016 Τροποποιημένος προσωρινός πίνακας

14-06-2016 Τροποποιημένος πίνακας αποκλειομένων