Οικονομία

Protergia: Νυχτερινή χρέωση όλο το 24ωρο και προσφορές για επαγγελματίες

Protergia: Νυχτερινή χρέωση όλο το 24ωρο και προσφορές για επαγγελματίες
Την προσφορά της για νυχτερινή χρέωση όλο το 24ωρο για τους πρώτους έξι μήνες κατανάλωσης ανανέωσε η Protergia. Η προσφορά, η οποία απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες, ισχύει για 12μηνη παραμονή στη σύμβαση και για νέες αιτήσεις έως 31/07/2016, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Επιπλέον η εταιρεία προσφέρει 15% επιπλέον έκπτωση στις ανταγωνιστικές χρεώσεις για εμπρόθεσμες πληρωμές μετά το εξάμηνο.

Σε ότι αφορά τις επιχειρήσεις, αποκλειστικά για τους πελάτες σταθερής COSMOTE και πελάτες ΟΤΕ TV, η Protergia προσφέρει το τιμολόγιο Protergia Επαγγελματικό 1/1Β xtra, με σταθερή τιμή για 2 χρόνια, χωρίς πάγιο και επιπλέον 20% έκπτωση στη χρέωση ενέργειας με την εμπρόθεσμη εξόφληση του λογαριασμού.

Το τιμολόγιο Protergia Επαγγελματικό 1/1Β xtra αφορά μόνο τους πελάτες σταθερής COSMOTE και ΟΤΕ TV και για το διάστημα που αυτοί παραμένουν πελάτες COSMOTE.

Σε περίπτωση που πελάτης του Protergia Επαγγελματικό 1/1Β xtra διακόψει τη συμβατική του σχέση με τον COSMOTE, χάνει το δικαίωμα στο Protergia Επαγγελματικό 1/1Β xtra και μεταβαίνει αυτόματα στο Protergia Επαγγελματικό 1/1Β.

Για τους επαγγελματίες χαμηλής τάσης, με συμφωνημένη ισχύ παροχής μεγαλύτερη από 25 kVA και έως 250 kVA, η προσφορά περιλαμβάνει κατάργηση της χρέωσης ισχύος για έναν χρόνο. Η προσφορά επιβραβεύει με επιπλέον έκπτωση 5% στη χρέωση ενέργειας τη συνέπεια στην εξόφληση των λογαριασμών. Η προσφορά ισχύει για νέους πελάτες που θα κάνουν αίτηση έως τις 31 Ιουλίου 2016 και προϋποθέτει δωδεκάμηνη παραμονή.

Δείτε εδώ το αφιέρωμα του dikaiologitika.gr με συνεχή ενημέρωση για όλα τα νέα της αγοράς και τις προσφορές των εταιρειών.