Οικονομία

Η Hellas Frost πήρε τη… σφραγίδα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»

Η Hellas Frost πήρε τη… σφραγίδα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»
Την εταιρεία Hellas Frost Ελληνική Οικοαγροτική ΑΕ πιστοποίησε η Eurocert με το σήμα της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πιστοποίηση έγινε με βάση το αναλυτικό και ευρύ «Πρότυπο Απαιτήσεων» της Eurocert που αξιολογεί και αποδίδει στις εταιρείες – μέλη το συγκεκριμένο σήμα.

Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» δημιουργήθηκε από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων, EUROCERT AE, με σκοπό να παρέχει αξιόπιστη πιστοποίηση της αυθεντικής ελληνικότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην χώρα.

Με έδρα τον Έβρο, η Hellas Frost Ελληνική Οικοαγροτική ΑΕ ιδρύθηκε με βασική μελέτη την μέθοδο της βιολογικής καλλιέργειας και της συμβατικής καλλιέργειας λαχανικών προσφέροντας προϊόντα ταχείας και βαθιάς κατάψυξης. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παρασκευάζονται με αυστηρούς έλεγχους και σύγχρονα μέσα παραγωγής υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, προσφέροντας έτσι στους καταναλωτές υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας κατεψυγμένα λαχανικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συμμετοχή στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» πιστοποιεί την ελληνικότητα της εταιρείας Hellas Frost Ελληνική Οικοαγροτική ΑΕ σε σχέση με την ιδιοκτησία, την παραγωγή και τη βάση της δραστηριότητας, στοιχεία που δημιουργούν υψηλότερη σχετική προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία. Σημειώνεται ότι η πιστοποίηση της Hellas Frost Ελληνική Οικοαγροτική ΑΕ αφορά επίσης ποιοτικά κριτήρια που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των εργαζομένων και των παραγόμενων προϊόντων.