Οικονομία

Έως 7 Οκτωβρίου οι υποψηφιότητες για τους νέους προϊστάμενους σε ΚΕΦΟΜΕΠ και ΚΕΜΕΕΠ

Έως 7 Οκτωβρίου οι υποψηφιότητες για τους νέους προϊστάμενους σε ΚΕΦΟΜΕΠ και ΚΕΜΕΕΠ
Αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή υποψηφιοτήτων πλήρωσης θέσεων προϊσταμένων της Διεύθυνσης του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), της Υποδιεύθυνσης Ελέγχων Β', του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΚΕΜΕΕΠ). Η πρόσκληση αφορά και την υποβολή υποψηφιοτήτων για την Υποδιεύθυνση Επανεξέτασης και Νομικής Υποστήριξης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών.

Η πρόσκληση υπογράφηκε από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή την περασμένη Παρασκευή, λίγες μόνο ώρες μετά την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της απόφασής του για την αποπομπή των κ.κ. Δ. Μασίνα και Δ. Καπνίση από τις θέσεις των προϊσταμένων στις δύο αυτές μεγάλες ελεγκτικές υπηρεσίες. 

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα εργάσιμων ημερών από την καταχώριση της εν λόγω πρόσκλησης στον ιστότοπο της Γ.Γ.Δ.Ε.www.publicrevenue.gr, δηλαδή από τις 26 Σεπτεμβρίου 2016 έως και 7 Οκτωβρίου 2016.

Η αίτηση υποψηφιότητας απαιτείται να φέρει υπογραφή, προκειμένου να είναι έγκυρη. Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από βιογραφικό σημείωμα, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της, συντάσσεται με ευθύνη του υποψηφίου και επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης.