Οικονομία

Έπεσε η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ - Προς παράταση για τις 404 θέσεις στα δικαστήρια

Έπεσε η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ - Προς παράταση για τις 404 θέσεις στα δικαστήρια
Εκπνέουν σήμερα οι αιτήσεις για 404 προσλήψεις στα δικαστήρια όλης της χώρας, μέσω ΑΣΕΠ, και η αγωνία για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να υποβάλλουν αίτηση έχει χτυπήσει κόκκινο, αφού η ιστοσελίδα έχει πλέον πέσει τελείως, ενώ πολλά ήταν τα προβλήματα όλο το Σαββατοκύριακο

Για μια ακόμα φορά η ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ δεν κατόρθωσε να σηκώσει το βάρος του ενδιαφέροντος των πολιτών και πλέον είναι μονόδρομος να δοθεί παράταση, όπως είχε συμβεί και στις προηγούμενες προκηρύξεις που είχαν τρέξει και είχαν βγάλει το σύστημα εκτός λειτουργίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ τόνισε πως θα δοθεί παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τις προσλήψεις στα δικαστήρια, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν.

Ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, τόνισε ότι είναι σίγουρο ότι θα δοθεί παράταση, αλλά δεν ήταν σε θέση να ενημερώσει για το πόσες ημέρες θα είναι η διάρκεια αυτής. «Να μην ανησυχεί κανείς, δεν υπάρχει πρόβλημα», σχολίασε ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ.

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100): Τις εργάσιμες ημέρες Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 Τις αργίες Κατά τις ώρες 12:00 μέχρι 18:00 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Σε κάθε περίπτωση, κρίνεται απαραίτητο οι υποψήφιοι να συμβουλεύονται τις Συχνές Ερωτήσεις, τα Εγχειρίδια Χρήσης και τον Ηλεκτρονικό Οδηγό της Προκήρυξης (www.asep.gr – Βοήθεια → Συχνές Ερωτήσεις ή e-Οδηγός 1Κ/2017 ή Εγχειρίδια Χρήσης) πριν την επικοινωνία τους με το ΑΣΕΠ.