Οικονομία

869 θέσεις εργασίας σε δήμους για το 2013

Θέσεις εργασίας σε δήμους Θέσεις εργασίας σε δήμους
869 θέσεις εργασίας σε δήμους για το 2013 εγκρίθηκαν από το υπ Εσωτερικών Με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Αναπλ. Οικονομικών εγκρίθηκαν 869 θέσεις εργασίας σε δήμους της χώρας για το 2013.Οι θέσεις εργασίας στους δήμους αφορούν εκπαιδευτικό, καλλιτεχνικό αλλά και διάφορων ειδικοτήτων προσωπικό ,όπου θα στελεχώσει κενές θέσεις σε ΝΠΔΔ των δήμων.

Οι θέσεις εργασίας στους δήμους που εγκρίθηκαν με την απόφαση που σας παρουσιάζει πρώτο σε αποκλειστικότητα το dikaiologitika.gr αφορούν την σύναψη εβδομήντα έξι (76) θέσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και επτακοσίων ενενήντα τριών (793) συμβάσεων μίσθωσης έργου για τη στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών της Χώρας που παρέχουν υπηρεσίες έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, για το έτος 2013 .

Οι θέσεις εργασίας στους δήμους για το 2013 που παρουσιάζει το dikaiologitika.gr θα καλύψουν τις ανάγκες των ΟΤΑ Α' Βαθμού και ΝΠΔΔ αυτών σε προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και με διάρκεια οκτώ (8) ή έντεκα (11) μήνες ή έως ένα (1) έτος για τις συμβάσεις μίσθωσης έργου ανάλογα με την ειδικότητα που αφορά η πρόσληψη.

Οι προκηρύξεις για τις θέσεις θα αναρτούνται απο την ιστοσελίδα μας όταν προκηρύσσονται από τους εκάστοτε δήμους.

όλες τις θέσεις εργασίας ανα δήμο αλλά και τις ειδικότητες μπορείτε να τις δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο στο τέλος της σελίδας