Οικονομία

10 Θέσεις εργασίας Δήμος Ραφήνας

10 Θέσεις εργασίας Δήμος Ραφήνας
10 Θέσεις εργασίας Δήμος Ραφήνας Ο Δήμος Ραφήνας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, για την κάλυψη εκτάκτων κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών για την πυρασφάλεια του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου διάρκειας δύο (2) μηνών, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα .

Ο Δήμος Ραφήνας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δέκα (10) ατόμων, για την κάλυψη εκτάκτων κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών για την πυρασφάλεια του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου διάρκειας δύο (2) μηνών, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα .

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 60 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3. Να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους µόνιµους υπαλλήλους του πρώτου µέρους του ν. 3584/07.
4. Να µην έχουν κώλυµα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συµπαράσταση), µε την επιφύλαξη της επόµενης εξαίρεσης.
Εξαίρεση: Οι υποψήφιοι για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπικού υπό την προϋπόθεση ότι έχουν εκτίσει την ποινή ή τα µέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί έχουν αρθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρο (Ν.2207/1994 άρθρο 4 παρ. 6).



ΕΙ∆ΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ∆ΙΑΡΚΕΙΑ
ΥΕ εργατών πυροπροστασίας 5 ∆ύο (2) µήνες
∆Ε οδηγών πυροσβεστικού οχήµατος 1 ∆ύο (2) µήνες
∆Ε οδηγών πυροσβεστικού οχήµατος 4 ∆ύο (2) µήνες

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόµενοι, µαζί µε το έντυπο αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρωµένα : Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του δελτίου αστυνοµικής ταυτότητας
2. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος αν έχει εργαστεί το τελευταίο δωδεκάµηνο στο ∆ήµο Ραφήνας-Πικερµίου µε σύµβαση ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου διάρκειας 2 µηνών
3 Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος αν έχει εργαστεί το τελευταίο δωδεκάµηνο στο δηµόσιο, σε ποιο φορέα και το χρονικό διάστηµα της απασχόλησής του στο φορέα αυτόν.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους µαζί µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά στο Γραφείο Προσωπικού του ∆ήµου Ραφήνας-Πικερµίου (∆/νση: Αραφηνίδων Αλών 12, τηλ: 2294321024) , εντός προθεσµίας πέντε (5) ηµερών, που αρχίζει από την εποµένη ηµέρα της τελευταίας δηµοσίευσης της ανάρτησής στο κατάστηµα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δηµοτικού καταστήµατος και συγκεκριµένα από 13-9-2013 ηµέρα Παρασκευή έως 17-9-2013 ηµέρα Τρίτη .