Πολιτική

Παύλος Πολάκης για εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τρεις εκτιμήσεις μου που επιβεβαιώθηκαν

Παύλος Πολάκης για εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τρεις εκτιμήσεις μου που επιβεβαιώθηκαν Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ
Η ανάρτηση Πολάκη μετά το αποτέλεσμα του Α' γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Με την φράση «τρεις εκτιμήσεις μου που επιβεβαιώθηκαν με αφορμή τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ» ο Παύλος Πολάκης σχολιάζει τα αποτελέσματα της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας.

Στη συνέχεια της ανάρτησής του ο Παύλος Πολάκης παραθέτει τα εξής: «1) Η πρώτη θέση με διαφορά του Άνδρουλάκη που βάζει την ισχυρότερη παρακαταθήκη για να εκλεγεί ξανά!
2) Το τραύμα στο συλλογικό λαϊκό υποσυνείδητο από τη σημιτική περίοδο της διαφθοράς και την χρεωκοπία με φόντο το Καστελλόριζο είναι ανεξίτηλο! Γι’ αυτό η συμμετοχή δεν «εκτινάχθηκε» σε σχέση με το 2021 παρά την άσχημη εικόνα που εμφανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!
3)Ο πλατύς αριστερός δημοκρατικός προοδευτικός κόσμος που έχει απομακρυνθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ από το 2019 μέχρι το 2024 δεν έχει πάει ακόμα αλλού. Είναι στην άκρη και περιμένει!! (όχι για πολύ ακόμα).
Αν εκλέξουμε σοβαρή και στιβαρή ηγεσία με ξεκάθαρο λόγο και πρόγραμμα για τις ανάγκες της πλειοψηφίας, που θα είναι αντίπαλο δέος στη δεξιά,, ο κόσμος αυτός θα επιστρέψει!! Γι’ αυτό αποφάσισα να μπω μπροστά!» γράφει στην ανάρτησή του ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΤΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

{https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02A798DqivfDFy1ACs7zy6ZMFhZ7st1CNh54ZAnmbsE4fbzn2Zi9gBaGcvYUHJQgurl&id=100007004708966}