Οικονομία

42 προσλήψεις στο Δήμο Παύλου Μελά

42 προσλήψεις στο Δήμο Παύλου Μελά
Ανακοίνωση για ττην πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού - καλλιτεχνικού - διδακτικού προσωπικού για την λειτουργία τμημάτων - δραστηριοτήτων της επιχείρησης για το σχολικό έτος 2017-2018 με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού σαράντα δύο (42) ατόμων ωρομίσθιου εκπαιδευτικού - καλλιτεχνικού - διδακτικού προσωπικού

για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά και ειδικά προσόντα καθώς και χρονική διάρκεια σύμβασης εννέα (9) και οκτώ (8) μηνών.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 64ο.
Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Ευκρινή φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας (Άρθρο 1 του Ν.4250/2014).
2. Ευκρινή φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους συμπεριλαμβανομένης και της επιμόρφωσης. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις (άρθρο 29 ΠΔ 50/2001) και αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ.
3. Βεβαίωση προϋπηρεσίας στο αντικείμενο, η οποία θα πρέπει να έχει επιμερισμένα τα διδακτικά έτη σε ακαδημαϊκά (πχ 2015-2016) και ανά διδακτική ώρα κατά μήνα (πχ

Σεπτέμβριος 69 ώρες). Ως διδακτική εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στα μουσικά ιδρύματα, σχολές χορού εποπτείας Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων. Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής. Στην βεβαίωση πρέπει να αναγράφεται και ο αριθμός πρόσληψης του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων (για τα αναγνωρισμένα τμήματα).
4. Αποδεικτικά καλλιτεχνικής δραστηριότητας : συναυλίες, συμμετοχή σε ορχήστρα, ρεσιτάλ, συναυλίες μουσικής δωματίου, διακρίσεις μαθητών, ηχογραφήσεις, δισκογραφία, συνέδρια, εκδόσεις, διαλέξεις, σεμινάρια, συγγραφή σχετικού βιβλίου, δημοσιεύσεις, μελέτες, άρθρα, ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, καλλιτεχνική δραστηριότητα του ιδίου (εκθέσεις), συμμετοχή σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις των μαθητών, συστάσεις-διακρίσεις, παραστάσεις χορού - θεάτρου, χορογραφίες, συμμετοχές σε διαγωνισμούς, κινησιολογία, video dance, κλπ, τα οποία θα πιστοποιούνται με έγγραφα.
Ειδικά για το Εργαστήρι Πληροφορικής και Ρομποτικής ως αποδεικτικά εκπαιδευτικής δραστηριότητας : ερευνητική εμπειρία στη ρομποτική καθώς και εξειδίκευση σε αυτήν, συστάσεις-διακρίσεις, δημοσιεύσεις, συγγραφικό έργο, σεμινάρια, συνέδρια κλπ, τα οποία θα πιστοποιούνται με έγγραφα.
5. Πρόσφατο σημείωμα καλλιτεχνικής/εκπαιδευτικής δραστηριότητας. (Βιογραφικό σημείωμα)
6. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. (εντός τριμήνου)
7. Βεβαίωση σπουδών τέκνου σε περίπτωση φοιτητών - σπουδαστών.
8. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση).
9. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:

• Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής.
• Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικαστεί λόγω ποινικού αδικήματος.
• Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη και
• Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π. Δ/τος 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
• Ότι έχει διαβάσει την προκήρυξη και αποδέχεται τους όρους αυτής.
Τα δικαιολογητικά προσκομίζονται με τη σειρά που εμφανίζονται στην προκήρυξη και γίνονται δεκτά, εφόσον κατατίθενται εμπρόθεσμα.
Οι ενδιαφερόμενοι που θα προσληφθούν οφείλουν να προσκομίσουν βεβαίωση εργασίας της υπηρεσίας τους, με καταγεγραμμένες τις ημέρες και ώρες απασχόλησής τους, προς αποφυγή επικάλυψης ωρών. Σε διαφορετική περίπτωση οφείλουν να προσκομίσουν Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 περί μη απασχόλησής τους σε άλλο δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την προκήρυξη πρόσληψης στην ιστοσελίδα του Δήμου Παύλου Μελά (www.pavlosmelas.gr) ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» (Δ/νση: Λαγκαδά 293, 1ος όροφος, τηλ. 2310 662-944, 642-405) καθημερινά από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη εργάσιμη της ημερομηνίας δημοσίευσης περίληψης της παρούσας, Σάββατο 26.08.2017 σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Θεσσαλονίκης, στα γραφεία της επιχείρησης από τη Δευτέρα 28.08.2017 έως και την Τετάρτη 06.09.2017 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9:00 - 14:00.

Δειτε την προκηρυξη εδω