Οικονομία

Προσλήψεις καθηγητών ξένων γλωσσών ΑΣΤΕΑΝ Αγίου Νικολάου

Προσλήψεις καθηγητών ξένων γλωσσών ΑΣΤΕΑΝ Αγίου Νικολάου
Προσλήψεις καθηγητών ξένων γλωσσών ΑΣΤΕΑΝ Αγίου Νικολάου Πρόσληψη επιστημονικών συνεργατών και εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών με ωριαία αντιμισθία, για την κάλυψη εκτάκτων εκπαιδευτικών αναγκών εκπαιδευτικής περιόδου 2013-2014, της Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου (ΑΣΤΕΑΝ) του Υπουργείου Τουρισμού .

Πρόσληψη επιστημονικών συνεργατών και εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών με ωριαία αντιμισθία, για την κάλυψη εκτάκτων εκπαιδευτικών αναγκών εκπαιδευτικής περιόδου 2013-2014, της Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου (ΑΣΤΕΑΝ) του Υπουργείου Τουρισμού.

Με την αριθ. 21829/27-9-2013 απόφαση Υπουργού Τουρισμού προκηρύχθηκε η πρόσληψη, με τη διαδικασία της επιλογής, συνολικά επτά (7) ατόμων, επιστημονικών συνεργατών και εκπαιδευτικών ξένων γλωσσών στους οποίους θα ανατεθεί διδακτικό έργο με ωριαία αντιμισθία και οι οποίοι θα απασχοληθούν με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για κάλυψη έκτακτων εκπαιδευτικών αναγκών της Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Αγίου Νικολάου του Υπουργείου Τουρισμού για το εκπαιδευτικό έτος 2013-2014. Το χρονικό διάστημα της ανάθεσης ωριαίας αντιμισθίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τους εννέα μήνες. Οι προκηρυσσόμενες θέσεις ανά κατηγορία / ειδικότητα έχουν ως εξής :

Α) Επιστημονικοί συνεργάτες
1.    Μια (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο Δικαίου
2.    Μια (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο Μάρκετινγκ
3.    Μια (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο Οικονομικών Επιστημών
4.    Μια (1) θέση στο γνωστικό αντικείμενο Ψυχολογίας - Κοινωνιολογίας Β) Εκπαιδευτικοί Ξένων γλωσσών (ΠΕ)

1    Μια (1) θέση Γαλλικών
2    Μια (1) θέση Αγγλικών
3    Μια (1) θέση Γερμανικών

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και τα έντυπα αίτησης και υπευθύνων δηλώσεων έχουν αναρτηθεί σε εμφανές σημείο στο χώρο ανακοινώσεων της ΑΣΤΕΑΝ, καθώς και του δημοτικού καταστήματος Αγίου Νικολάου και της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.
Η προθεσμία υποβολής των σχετικών αιτήσεων αρχίζει από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας περίληψης στον τοπικό τύπο και λήγει δέκα (10) ημέρες μετά τη δημοσίευση αυτή. Αιτήσεις που υποβάλλονται μετά την λήξη της προθεσμίας απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες. Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, καθώς και έντυπα αιτήσεων θα μπορούν να λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την ΑΣΤΕΑΝ, Λατούς 25, Άγιος Νικόλαος, τηλ. 28410-28565, 28828.