Οικονομία

Παναττική Στάση Εργασίας αύριο στους ΟΤΑ

Παναττική Στάση Εργασίας αύριο στους ΟΤΑ
Παναττική Στάση Εργασίας αύριο στους ΟΤΑ Παναττική στάση εργασίας κήρυξε για αύριο, από τις 10:00-13:00, η ΠΟΕ-ΟΤΑ μετά το κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ, ώστε οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να βρεθούν δίπλα στους «μαραθωνοδρόμους» σχολικούς φύλακες, οι οποίοι ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό τη Βουλή.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζόμενους της Αττικής, τους άνεργους και τα Σωματεία του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, να συμμετάσχουν αγωνιστικά στην υποδοχή των πεζοπόρων Σχολικών Φυλάκων, οι οποίοι έρχονται τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013, στο Μαραθώνα και την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013, το μεσημέρι θα καταλήξουν στην Πλατεία Συντάγματος.

Αφετηρία της πορείας των σχολικών φυλάκων και των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση θα είναι το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στις 10.00 το πρωί, με τελικό προορισμό την πλατεία Συντάγματος.

Καλεί επίσης τα Σωματεία του Δημοσίου στην Αττική και τις Ομοσπονδίες να πάρουν αποφάσεις για να διευκολύνουν τους εργαζόμενους μέλη τους να συμμετάσχουν στην πορεία από την Ε.Ρ.Τ. και στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013.