Οικονομία

12 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Αιγιαλείας

12 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Αιγιαλείας
12 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Αιγιαλείας Ο Δήμος Αιγιαλείας ανακοινώνει οτι θα προσλάβει προσωπικό δώδεκα (12) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, προς κάλυψη των αναγκών των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αιγιαλείας

Ο Δήμος Αιγιαλείας ανακοινώνει οτι θα προσλάβει προσωπικό δώδεκα (12) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, προς κάλυψη των αναγκών των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αιγιαλείας με τις κάτωθι ειδυχότητες και τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα:

ΚΩΔ. ΘΕΣΗΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

1.

Ν.Π.Δ.Δ.

"Πολιτισμός, Παιδεία,

Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασίας Δήμου Αιγιαλείας"

ΤΕ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

4

Δύο(2) μήνες

2.

Ν.Π.Δ.Δ.

"Πολιτισμός, Παιδεία,

Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασίας Δήμου Αιγιαλείας "

ΤΕ

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

1

Δύο(2) μήνες

3.

Ν.Π.Δ.Δ.

"Πολιτισμός, Παιδεία,

Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασίας Δήμου Αιγιαλείας"

ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

5

Δύο(2) μήνες

4.

Ν.Π.Δ.Δ.

"Πολιτισμός, Παιδεία,

Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασίας Δήμου Αιγιαλείας"

ΥΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

2

Δύο(2) μήνες


1.    Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
2.    Οι υποψήφιοι πρέπει να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα, σύμφωνα με το οποίο δεν μπορεί να επιλεγεί όποιος: α) έχει καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ1 υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής • β) είναι υπόδικος και έχει παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε • γ) έχει, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή • δ) τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση.
Σε περίπτωση ύπαρξης του κωλύματος της παραπάνω παραγράφου και προκειμένου για θέσεις βοηθητικού ή ανειδίκευτου προσωπυχού, εξαιρούνται από το κώλυμα όσοι έχουν εκτίσει την ποινή τους ή σε όσους έχουν αρθεί τα μέτρα ασφαλείας που τους έχουν επιβληθεί ή έχουν απολυθεί υπό όρους (άρθρ. 4 παρ. 6 Ν. 2207/1994).
3.    Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλόλητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.
 
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεαηχκώς τα εξής δικαιολογητικά:
1.    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2.    Επικυρωμένο Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών τους
3.    Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης σε ισχύ.
4.    Υπεύθυνη δήλωση του/της ενδιαφερομένου/ης με γνήσιο της υπογραφής περί ανυπαρξίας κωλυμάτων διορισμού κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.
5.    Υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερομένου με γνήσιο της υπογραφής που θα δηλώνει ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις (μόνο για τους άνδρες).
6.    Υπεύθυνη δήλωση του/της ενδιαφερομένου/ης με γνήσιο της υπογραφής περί τυχόν απασχόλησης του/της σε φορείς του δημοσίου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/1994 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ. 1 του Ν. 3812/2009 κατά τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεώς του/της.
Σε περίπτωση απασχόλησης σε φορείς του δημοσίου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα στην Υπεύθυνη Δήλωση πρέπει να δηλώνεται το ακριβές χρονικό διάστημα και η ειδικότητα απασχόλησης.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
•    Επιτρέπεται η πρόσληψη προσωπικού για αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου της οποίας η διάρκεια δεν υπερβαίνει τους δύο (2) μήνες μέσα σε συνολυχό διάστημα δώδεκα μηνών. Ο υπολογισμός του δωδεκαμήνου γίνεται σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 21 του Ν. 2190/94, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα, κατά το άρθρο 1 παρ. 2 εδαφ. ιε) του Ν. 3812/09. Παράταση ή σύναψη νέας σύβασης μέσα στο ανωτέρω δωδεκάμηνο διάστημα ή μετατροπή της σύβασης σε αορίστου χρόνου είναι αυτοδικαίως άκυρες.
•    Κωλύματα του Π.Δ. 164/2004: Δεν προσλαμβάνεται υποψήφιος που έχει συμπληρώσει είκοσι τέσσερις (24) μήνες στην ίδια υπηρεσία με την ίδια ή παρεμφερή ειδυχότητα από 01/01/2011 έως σήμερα.
 
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του ΝΠΔΔ (Δ/νση: Βασιλέως Κων/νου 76, Αίγιο τηλ: 2691026694), αυτοπροσώπως ή με πληρεξούσιο τους που θα φέρει εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του Νομικού Προσώπου.