Οικονομία

4 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Δελφών

4 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Δελφών
4 Θέσεις εργασίας στο Δήμο Δελφών Ο Δήμος Δελφών ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων, προς κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών των υπηρεσιών Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασιας

Ο Δήμος Δελφών κατόπιν της υπ' αριθ. 293/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δελφών και της επικύρωσης αυτής , 8379/199285/30.10.2013 Απόφαση Γ.Γ.Αποκεντρωμένης Διοίκησης  , ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τεσσάρων (4) ατόμων, προς κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών των υπηρεσιών Δ/νσης Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασιας για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

Τυπικά προσόντα

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Δε 28 Χειρ. Μηχανημάτων (γκρέιντερ)

1

Άδεια άσκησης επαγγέλματος χειριστού ομάδας μηχανημάτων έργου ομάδας Ζ' και τάξεως Γ ή Δ' και επιπλέον επαγγελματικής άδειας οδήγησης τουλάχιστον Γ κατηγορίας

Δύο (2) μήνες

Δε 28 Χειρ. Μηχανημάτων (σάρωθρο ή εκχιονιστικά ή αλατιέρα)

1

Άδεια άσκησης επαγγέλματος χειριστού ομάδας μηχανημάτων έργου ομάδας Γ και τάξεως Δ'ή Γ και επιπλέον επαγγελματικής άδειας οδήγησης τουλάχιστον Γ κατηγορίας

Δύο (2) μήνες

ΔΕ 29 Οδηγών

2

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι επαγγελματικής   άδειας οδήγησης τουλάχιστον Γ κατηγορίας '.

Δύο (2) μήνες


•    Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Ν. 3584/2007 «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» και τα σχετικά κωλύματα των Π.Δ. 164/2004 & Π.Δ. 180/2004.
•    Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά: Αναφέρουμε ενδεικτικά:
1.    Επικηρ. φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2.    Επικηρ. φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3.    Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα όπως προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/2007 , την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει για να εκτελέσουν τα καθήκοντα των θέσεων θέσεως που επιλέγουν.
4.    Επικηρ. φωτοαντίγραφο της απαιτούμενης κατά περίπτωση, άδειας οδήγησης ή αδειών μηαχανημάτων έργου.
Προαιρετικά δικαιολογητικά :
1.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του οικείου Δήμου πρόσφατης έκδοσης και για την
μόνιμη κατοικία του υποψηφίου.
2.    Βεβαίωση ανεργίας ή Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 ότι ο υποψήφιος είναι άνεργος.
 
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση :
1)    στα γραφεία του Δήμου Δελφών (Δ/νση: Ρ.Κοντορήγα 12, Αμφισσα τηλ: 2265072077) αρμόδιοι για την παραλαβή είναι οι υπάλληλοι κ. Μαρία Καπαρέλη , Ευοταθία Καρανάσου & Ευοταθία Βελαώρα , κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
2)    στα γραφεία πρωτοκόλλου των υπολοίπων επτά (7) Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Δελφών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών(Ρ. Κοντορήγα 12- 'Αμφισσα), όπου συντάσεεται σχετικό πρακτικό ανάρτησης.