Οικονομία

Προσλήψεις στη σχολή Ικάρων

Προσλήψεις στη σχολή Ικάρων
Προσλήψεις στη σχολή Ικάρων Η σχολή Ικάρων καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει αίτηση για την πλήρωση θέσεων διδασκόντων κατηγορίας Ειδικών Επιστημόνων κατόχους διδακτορικού διπλώματος ή εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας, στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για το ακαδημαϊκό Έτος 2013-14

Η σχολή Ικάρων καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει αίτηση για την πλήρωση θέσεων διδασκόντων κατηγορίας Ειδικών Επιστημόνων κατόχους διδακτορικού διπλώματος ή εξαιρετικής τεχνικής εμπειρίας, στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για το ακαδημαϊκό Έτος 2013-14, πλήρους (ΠΑ) ή μερικής (ΜΑ) απασχόλησης, για τη διεξαγωγή Διδακτικού -Ερευνητικού έργου για τα ακόλουθα Γνωστικά Αντικείμενα, όπως αναλυτικά αναφέρονται στον κατωτέρω πίνακα

ΤΟΜΕΑΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

 

ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

ΘΕΣΕΙΣ

   

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

   

ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Α-22

ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ-ΣΤΙΒΟΣ (120 ΠΕΑ)

2

 

2

 

ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ -ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

 

ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

ΘΕΣΕΙΣ

   

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

   

ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Γ-3

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΓΑΣΙΩΝ

1

 

1

 

ΤΟΜΕΑΣ ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, ΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ-ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

 

ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

ΘΕΣΕΙΣ

   

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

   

ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Δ-16

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ

 

1

 

1

Δ-17

ΑΝΤΟΧΗ ΥΛΙΚΩΝ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 

1

 

1

ΤΟΜΕΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 

ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

ΘΕΣΕΙΣ

   

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ

   

ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Η-14

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

1

 

1

 


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ-ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


1.      Για τη συμμετοχή στη διαδικασία πρόσληψης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Αίτηση με το ειδικό έντυπο (Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση), το οποίο δύναται να αναζητηθεί στο Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού της Πολεμικής Αεροπορίας ή από την ιστοσελίδα της ΠΑ (www.haf.gr). Το έντυπο της αίτησης, συμπληρώνεται σύμφωνα με τις "ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ" που αναφέρονται σε αυτό. Η σωστή συμπλήρωση της αίτησης είναι αποκλειστική ευθύνη του υποψηφίου.

β. Επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών. Αν ο τίτλος σπουδών έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται πιστοποιητικό ισοτιμίας από το Διαπανεπιστημιακό Κέντρο Αναγνώρισης Τίτλων Σπουδών της Αλλοδαπής (ΔΙΚΑΤΣΑ ή ΔΟΑΤΑΠ) ή πιστοποιητικό ισοτιμίας από αναγνωρισμένο ΑΕΙ του εσωτερικού, για τους τίτλους που έχουν αποκτηθεί πριν την ίδρυση του ΔΙΚΑΤΣΑ.

γ. Επικυρωμένα αντίγραφα πτυχίων ή διπλωμάτων αλλοδαπής, μεταφρασμένα στα Ελληνικά, από αρμόδια υπηρεσία του ΥΠ. ΕΞ.

δ. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα, σε τέσσερα (4) αντίτυπα σε έντυπη μορφή και σε ψηφιακή, στο οποίο να αναφέρονται κυρίως οι σπουδές, η ακαδημαϊκή, επιστημονική, ερευνητική και επαγγελματική δραστηριότητα και η κάθε είδους προϋπηρεσία.
 
ε. Υπόμνημα επιστημονικών εργασιών-δημοσιεύσεων σε ένα (1) αντίτυπο σε έντυπη μορφή και τέσσερα (4) σε ψηφιακή. Οι επιστημονικές δημοσιεύσεις και εργασίες (σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές, συνέδρια κ.λ.π.) πρέπει να περιλαμβάνονται στο φάκελο του υποψηφίου. Σε περίπτωση που η εργασία έγινε δεκτή για δημοσίευση αλλά δε δημοσιεύτηκε ακόμη, πρέπει να υπάρχει γραπτή βεβαίωση του εκδοτικού οίκου, ότι η υποβληθείσα εργασία έχει γίνει δεκτή για δημοσίευση χωρίς αλλαγές και πρέπει να είναι συναφής με το αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης.

στ. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 περί ψευδούς δήλωσης, αν κατέχουν ή όχι δεύτερη απασχόληση στο Δημόσιο Τομέα ή σε Κρατικά Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου ή στους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Δημοσίου Τομέα ή σε Διεθνείς Οργανισμούς, ή οποιαδήποτε άλλη επαγγελματική απασχόληση ή συνταξιοδοτούνται από τους παραπάνω φορείς.

ζ.    Βεβαιώσεις προϋπηρεσίας επικυρωμένες από τον αρμόδιο φορέα έκδοσής
τους.
2.    Όσοι επιλεγούν και δεν είναι μέλη Διδακτικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού άλλων ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή Δημόσιοι υπάλληλοι θα πρέπει στη συνέχεια να υποβάλουν:

α. Πιστοποιητικό γεννήσεως στο οποίο θα αναγράφεται ο τρόπος και ο χρόνος κτήσης της Ελληνικής Ιθαγένειας. Προκειμένου για πολίτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης πιστοποιητικό της αρμόδιας αρχής του κράτους, την ιθαγένεια του οποίου έχει ο υποψήφιος, επίσημα μεταφρασμένο.

β.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

γ. Πιστοποιητικό Υγείας και Φυσικής Καταλληλότητας από πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή.

δ.    Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης τύπου Α'.
3.    Για όσους επιλεγούν και δεν είναι μέλη Διδακτικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού άλλων ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή Δημόσιοι υπάλληλοι θα γίνει αυτεπάγγελτη αναζήτηση από την υπηρεσία αντιγράφου ποινικού μητρώου για δικαστική χρήση.
4.    Το κώλυμα της μη εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν ισχύει για πολίτες κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο δεν προβλέπεται όμοιο κώλυμα. Οι εν λόγω πολίτες οφείλουν να υποβάλουν, εκτός των πιο πάνω δικαιολογητικών και πτυχίο ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Ελληνικού ΑΕΙ, ή απολυτήριο Ελληνικού Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου ή πιστοποιητικό ελληνομάθειας Δ' επιπέδου από το κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, από το οποίο θα αποδεικνύεται η πλήρης γνώση και άνετη χρήση της Ελληνικής γλώσσας.
5.    Όσοι επιλεγούν θα πρέπει να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 για τον κύριο ασφαλιστικό φορέα, τον αριθμό μητρώου ασφαλισμένου και τον ΑΦΜ τους.
6.    Όλοι οι διδάσκοντες που θα επιλεγούν και κατέχουν άλλη θέση στο Δημόσιο, σε ΝΠΔΔ ή ΝΠΙΔ ή ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, θα πρέπει να υποβάλουν στο φάκελο υποψηφιότητας, άδεια της Υπηρεσίας τους που θα τους επιτρέπει την απασχόλησή τους στη Σχολή, εφ'όσον προσληφθούν.
 
7.    Σε περίπτωση που υποψήφιος υποβάλει υποψηφιότητα σε περισσότερες από μια θέσεις, υποχρεούται να υποβάλει αίτηση και πλήρη φάκελο δικαιολογητικών για κάθε μία υποψηφιότητα ξεχωριστά.
8.    Οι κ. κ. υποψήφιοι παρακαλούνται να λάβουν υπόψη τους τα εξής:

α. Η πραγματική διαθεσιμότητα του χρόνου απασχόλησης των υποψηφίων για τις θέσεις μερικής απασχόλησης (ΜΑ), για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος σπουδών, συνιστά πρωταρχικό κριτήριο επιλογής και πρόσληψης.

β. Σε περίπτωση μη προσέλευσης του επιλεγέντος για ανάληψη υπηρεσίας, λόγω κωλύματος ή και αποχώρησής του προ της λήξης της χρονικής διάρκειας της απασχόλησής του ή ακόμα, λόγω ανεπαρκούς διαθεσιμότητας συγκριτικά με τις απαιτούμενες ώρες και ημέρες απασχόλησης σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις ανάγκες της ΣΙ, η Σχολή διατηρεί, μονομερώς το δικαίωμα αντικατάστασης του επιλεγέντος από τον επόμενο επιλαχόντα, με σχετική εισήγηση του Κοσμήτορα και απόφαση της Ακαδημαϊκής Συνέλευσης (ΑΣ) της ΣΙ.
9.    Αρμόδιο όργανο για την επιλογή είναι η Ακαδημαϊκή Συνέλευση (ΑΣ) της Σχολής. Προ της επιλογής οι υποψήφιοι ενδέχεται να προσκληθούν για να παραστούν ενώπιον της ΑΣ για την παροχή διευκρινίσεων επί του φακέλου υποψηφιότητάς τους.
10.    Όσοι επιλεγούν θα κληθούν να υπογράψουν σύμβαση, στην οποία θα καθορίζεται και θα εξειδικεύεται αναλυτικά τα διδακτικό και ερευνητικό έργο τους.
11.    Η σύμβαση λύεται αυτοδικαίως με τη λήξη της.
12.    Η Σχολή Ικάρων διατηρεί το δικαίωμα, της μη κάλυψης (μερικώς ή ολικώς) των παραπάνω γνωστικών αντικειμένων ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών ή τις εκπαιδευτικές της ανάγκες, όπως αυτές θα έχουν διαμορφωθεί κατά τον χρόνο της πρόσληψης, καθώς και της λύσης της σύμβασης σε περίπτωση πρόσληψης μόνιμου διδακτικού προσωπικού σε συναφές γνωστικό αντικείμενο
13.    Όσοι  επιλεγούν για τα γνωστικά αντικείμενα της Φυσικής Αγωγής, θα απασχολούνται πρωινές ή και απογευματινές ώρες ανάλογα με τον προγραμματισμό της Σχολής. Οι υποψήφιοι για τα μαθήματα της Φυσικής Αγωγής υποχρεούνται να δηλώσουν πλήρη διαθεσιμότητα για όλες τις ημέρες της εβδομάδος καθώς επίσης και αν απασχολούνται σε άλλο δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα.
14.    Η Σχολή διατηρεί το δικαίωμα, να γνωστοποιεί σε τρίτους κατά νόμο ενδιαφερόμενους στοιχεία τα οποία έχουν καταθέσει οι υποψήφιοι, τηρουμένων των προβλέψεων της νομοθεσίας για την γνώση διοικητικών εγγράφων και για τη προστασία των προσωπικών δεδομένων.


ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

15.    Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις καλούνται να
υποβάλουν τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά στο Γραφείο Σχέσεων ΥΕΘΑ Κοινού
(Μεσογείων 227) για ΣΙ, μέσα σε δεκαπέντε (15) ημέρες από την τελευταία δημοσίευση, της
προκήρυξης στον Τύπο.

16.    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Κοσμητεία:
 
α.    Στο Τμήμα Διδακτικού Προσωπικού ΣΙ, κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 13:00 και στο τηλέφωνο: 210-8193681.

β.    Στη Γραμματεία της Κοσμητείας της ΣΙ, κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 13:00, και στο τηλέφωνο: 210-8193851.
17.    Τα παραπάνω δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν εμπρόθεσμα με την αίτηση του υποψηφίου (ένας φάκελος για κάθε μάθημα). Υποψήφιοι, των οποίων τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή ή μη επικυρωμένα, θα αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής και δεν θα υπάρξει ξεχωριστή ειδοποίηση από την Υπηρεσία.