Οικονομία

Δήμος Βύρωνα 60 θέσεις με την κοινωφελή εργασία ΟΑΕΔ

Δήμος Βύρωνα 60 θέσεις με την κοινωφελή εργασία ΟΑΕΔ Δήμος Βύρωνα 60 θέσεις με την κοινωφελή εργασία ΟΑΕΔ
Δήμος Βύρωνα 60 θέσεις με την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ Aπό χθες ξεκίνησε η υποβολή της αίτησης στον ΟΑΕΔ για την κοινωφελή εργασία, που απευθύνεται σε ανέργους εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ και αφορά σε 27.948 θέσεις πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για πέντε μήνες σε δημόσιους φορείς της χώρας ανάμεσά τους και ο Δήμος Βύρωνα, ο οποίος θα απορροφήσει 60 άτομα.

Η υποβολή αιτήσεων, που λήγει στις 20 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, γίνεται μόνο ηλεκτρονικά στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, χρησιμοποιώντας το ειδικό πεδίο καταχώρησης ηλεκτρονικών αιτήσεων. Σε περίπτωση που ο εγγεγραμμένος άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, η υποβολή μπορεί να πραγματοποιηθεί και στο Δημαρχείο Βύρωνα (Καραολή & Δημητρίου 36-44, 1ος όρ.), ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 213 2008656.
 
Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν οι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ άνεργοι, 18 ετών και άνω, οι οποίοι ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.
εγγεγραμμένοι νέοι άνεργοι (18 έως 29 ετών) στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ (1-3 χρόνια).
άνεργοι πτυχιούχοι ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για τις προσλήψεις ανέργων εδώ