Πολιτική

Πετράκος κατά Ακρίτα: Δεν θα αδικούσατε τη Ζαννέτ αν δεν θέλατε να επιτεθείτε στον Τσίπρα

Πετράκος κατά Ακρίτα: Δεν θα αδικούσατε τη Ζαννέτ αν δεν θέλατε να επιτεθείτε στον Τσίπρα Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
«Σταυρώστε τη να τελειώνουμε», έγραψε ο δικηγόρος απευθυνόμενος στην Έλενα Ακρίτα.

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα ξεκίνησαν και μία κόντρα της βουλευτού με τη Ζαννέτ Τσίπρα.

Ο λόγος για την αναφορά της Έλενας Ακρίτα στον «γιο της πλύστρας» σε ανάρτηση που συνόδευσε με φωτογραφία στην οποία φαινόταν η πισίνα του σπιτιού της.

Η Ζαννέτ Τσίπρα ήταν ανάμεσα σε αυτούς που αντέδρασαν στην ανάρτηση, αλλά όπως έγραψε αργότερα, το σχόλιό της έγινε επειδή πίστευε ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόταν στην πισίνα του Στέφανου Κασσελάκη.

Παρόλα αυτά, σε μία από τις αναρτήσεις της η Έλενα Ακρίτα επιτέθηκε στη Ζαννέτ Τσίπρα, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Σκέψου όλη η διαδρομή σου σε αυτή τη ζωή να συνοψίζεται σε μία ιδιότητα “Αδελφή Τσίπρα”».

{https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/pfbid02qrLatFjn1jbpB5V4HEgujFvJXjZ6a5QojUDpwBSNNL715xd2gnuxjosr2qRBM2Zql}

Ο Χρήστος Πετράκος επιτέθηκε στην Έλενα Ακρίτα για αυτή την τοποθέτησή της. Σε ανάρτησή του, κατηγόρησε τη βουλευτή ότι αδίκησε τη Ζαννέτ Τσίπρα επειδή ήθελε να επιτεθεί στον πρώην πρωθυπουργό.

«Η Ζαννέτ Τσίπρα έκανε ΤΟ λάθος! Σας αδίκησε κα. Έλενα Ακρίτα! ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΤΗ, να τελειώνουμε! Είναι μια διέξοδος στα δύο διαδοχικά σας ατοπήματα. Κάπου πρέπει να πιαστείτε! Σας αδίκησε μην έχοντας αντιληφθεί πως κι εσείς έχετε πισίνα και πως δεν μας ταλανίζει μόνο η σηπτική δεξαμενή του Στέφανου μέσα στην οποία μας έχει ρίξει όλους. Πιθανότατα πρέπει να σας ζητήσει συγνώμη επίσης επειδή είναι αδερφή του Αλέξη, αν και βέβαια δεν θα είχατε αυτή τη συμπεριφορά απέναντι της αν δεν ήταν αδερφή του! Δεν θα την αδικούσατε έχοντας δει το σύνολο των σχολίων της αν δεν θέλατε να επιτεθείτε στον Τσίπρα. Α, και δεν σας συστήθηκε στο Σύνταγμα, αλλά στην πλατεία της Δροσιάς πέρυσι το καλοκαίρι σε προεκλογική σας ομιλία και ήμουν μπροστά, “Ζαννέτ Τσίπρα, συντονιστής της Ανατολικής Αττικής και αδερφή του Αλέξη. Για να μην ψάχνετε” “Χρήστος Πετράκος, αναπληρωτής συντονιστής, καλωσήρθατε κα. Ακρίτα”, έτσι σας συστηθήκαμε και σας υποδεχθήκαμε», έγραψε ο δικηγόρος στην ανάρτησή του.

{https://www.facebook.com/cnpetrakos/posts/pfbid02KSp9MaH6hbEZQHFNMgdugwKB2Um2sprvRhKH15EdxixEPpbQb1dsgpt99Jh5u8oQl}