Οικονομία

125 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ

125 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ
125 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Η ΔΕΗ ανακοινώνει οτι θα προσλάβει 125 ΥΕ εργάτες στην Αττική , Δυτικής Μακεδονία και στο ΔΥΗΠ Αχελώου .Αιτήσεις δικαιολογητικά

Πρόσληψη ΥΕ εργάτη στη ΔΕΗ Αττική

Η Διεύθυνση Μελετών Κατασκευών Θερμοηλεκτρικών Έργων, ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου προσωπικού (εργάτη), με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), ενός (1) ατόμου, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών. Συγκεκριμένα θα προσληφθεί, ένα (1) άτομο στον Τομέα Σχεδιασμού Απόδοσης Οικονομικού και Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΕΔΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ATOMQN

ΔΜΚΘ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 30­32, 10433 ΑΘΗΝΑ

ΥΕ ΕΡΓΑΤΗΣ

60 ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ

1


Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν μέχρι 29/11/2013 και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΔΜΚΘ, στην Αθήνα, την έντυπη αίτηση η οποία διανέμεται από τη γραμματεία της Διεύθυνσης, υποβάλλοντας συνημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους.


Απαιτούμενα δικαιολογητικά με την υποβολή της αίτησης:
1.    Εντοπιότητα.
2.    Ανεργία και χρονικό διάστημα ανεργίας του αιτούντος.
3.    Στοιχεία κοινωνικής και οικογενειακής κατάστασης του αιτούντος (άγαμος, έγγαμος, αριθμός τέκνων, τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, ειδικές ανάγκες σε μέλη της οικογένειας του υποψηφίου κ.λ.π.)
4.    Προηγούμενη εμπειρία στη ΔΕΗ Α.Ε. εντός της τελευταίας τριετίας.
5.    Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.
Σημείωση: Επαναπρόσληψη των ατόμων απαγορεύεται πριν παρέλθουν δώδεκα (12) μήνες από τη λήξη της προηγούμενης απασχόλησής τους στην ΔΕΗ Α.Ε.

120 Προσλήψεις στο ΛΚΔΜ ΔΕΗ

To ΛΚΔΜ ενδιαφέρεται για την πρόσληψη 120 (εκατόν είκοσι) εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ορυχείων & Μονάδων.

Υπηρεσία

Έδρα Υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια Σύμβασης

Αριθμός Ατόμων

Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας

23ο

χιλ. Κοζάνης Πτολεμαιδος

Εργάτης Εργάτρια(ΥΕ)

60 Ημερομίσθια

120

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να καλύψουν τις παραπάνω θέσεις να υποβάλλουν μέχρι 04.12.2013 και ώρα 16.00 στη Γραμματεία του Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας του ΛΚΔΜ 23ο Χιλ. Κοζάνης- Πτολ/δος, την ειδική έντυπη Αίτηση -Υπεύθυνη Δήλωση, υποβάλλοντας συνημμένα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα δηλωθέντα στην αίτηση στοιχεία τους.
Η ειδική έντυπη Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση διανέμεται από τη Γραμματεία του Τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού στην ανωτέρω Διεύθυνση.

 

4 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ ΔΥΗΠ Αχελώου

Ανακοινώνει την πρόσληψη έκτακτου ημερομίσθιου προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (60 ημερομίσθια), για κάλυψη εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών (εργασίες καθαρισμού, συντηρήσεις εγκαταστάσεων και εξοπλισμού, αποψίλωση περιβάλλοντος χώρου κ.λ.π) του Συγκροτήματος Αχελώου της ΔΥΗΠ, ως εξής:

Υπηρεσία

Έδρα Υπηρεσίας

Ειδικότητα

Διάρκεια σύμβασης

Αριθμός ατόμων

Συγκρότημα

Υ.Η.Σ.

(ΥΕ)

60 ημερομίσθια

4

Αχελώου

Καστρακίου

Εργάτες-τριες

   
   

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία 18 έως 65 ετών, να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα που θα τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
Κατά την διαδικασία της επιλογής και εφόσον οι αιτήσεις των υποψηφίων είναι περισσότερες από τις προς κάλυψη θέσεις, πέραν της καταλληλότητας του κάθε υποψηφίου για την συγκεκριμένη εργασία, θα λαμβάνονται υπόψη, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, κριτήρια όπως:
-    Εντοπιότητα
-    Ανεργία και χρονικό διάστημα αυτής
-    Στοιχεία οικογενειακής κατάστασης
-    Προηγούμενη εμπειρία στη ΔΕΗ εντός τριετίας

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να υποβάλουν την Ειδική Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση,
στην Γραμματεία του Συγκροτήματος Αχελώου (αρμόδια κ. Κολοβάκη Μαρία) εντός
 
προθεσμίας επτά (7) ημερών που αρχίζει από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο Ανακοινώσεων :
>    της Υπηρεσίας,
>    του Δημοτικού καταστήματος Αγρινίου,
>    της Δημοτικής Ενότητας  Στράτου και
>    αντίστοιχα ΚΕΠ

Δηλαδή, από 28/11/2013 έως 4/12/2013 και ώρα 14:00.

Αίτηση για την πρόσληψη εκτάκτου ημερομίσθιου ανειδίκευτου προσωπικού