Οικονομία

ΟΑΕΔ αίτηση για τις 7.400 θέσεις με εξάμηνα στην Παιδεία

ΟΑΕΔ αίτηση για τις 7.400 θέσεις με εξάμηνα στην Παιδεία ΟΑΕΔ αίτηση για τις 7.400 θέσεις με εξάμηνα στην Παιδεία
ΟΑΕΔ αίτηση για τις 7.400 θέσεις με εξάμηνα στην Παιδεία Άνοιξε πριν από λίγο η ηλεκτρονική αίτηση του ΟΑΕΔ για τις 7.400 θέσεις με εξάμηνα στην Παιδεία μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που δίνει την δυνατότητα για εργασία σε ανέργους σε δομές του υπουργείου Παιδείας.

Η διαδικασία για την αίτηση προς τον ΟΑΕΔ ξεκινάει από σήμερα και θα διαρκέσει εώς τις 13/12 .Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ από τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα του ΟΑΕΔ ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία προσλήψεων προσωπικού με την κοινωφελή εργασία

Η νέα προκήρυξη του ΟΑΕΔ αφορά 7.400 προσλήψεις, για χρονικό διάστημα έξι μηνών και 15 ημερών και σε κάθε περίπτωση έως την ημερομηνία λήξης του διδακτικού έτους 2013-2014, σε σχολεία και δημόσιους φορείς της χώρας.

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ , οι οποίοι ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις παρακάτω κατηγορίες:

1. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.

2. εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών, στις οποίες δεν εργάζεται κανείς

3. εγγεγραμμένοι νέοι άνεργοι (18 έως 29 ετών) στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

4. εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

5. άνεργοι πτυχιούχοι ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα τις θέσεις , τις ειδικότητες και την αίτηση στον ΟΑΕΔ θα τις δείτε ΕΔΩ

Για να κάνετε αιτηση πατήστε εδώ