Οικονομία

20 θέσεις εργασίας στο Δήμο Καλαμάτας

20 θέσεις εργασίας στο Δήμο Καλαμάτας
20 θέσεις εργασίας στο Δήμο Καλαμάτας Ο Δήμος Καλαμάτας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό και τεχνικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι και πέντε (5) ημερομίσθια κατ' άτομο το μήνα Δεκέμβριο του έτους 2013, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, προκειμένου να καλύψει ανάγκες των υπηρεσιών του

για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και αριθμό ημερομισθίων

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ

ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΩΝ

2

Απολυτήριος τίτλος ΙΕΚ ή δευτεροβάθμιας

εκπαίδευσης ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικών μονάδων αντίστοιχης ειδικότητας. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η πλήρωση των θέσεων από υποψηφίους με

τα παραπάνω προσόντα επιτρέπεται η κάλυψη τους με προσόν απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης και τριετή τουλάχιστον εμπειρία.

5

ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΞΥΛΟΤΥΠΩΝ (ΚΑΛΟΥΠΑΤΖΗΔΕΣ)

5

5

ΤΕΧΝΙΤΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΕΣ

3

5

ΕΡΓΑΤΕΣ

10

Δεν απαιτούνται (παρ. 2 άρ. 5 του Ν. 2527/1997)

5

Η παρούσα ανακοίνωση να αναρτηθεί στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Καλαμάτας, στον οποίο εδρεύει η υπηρεσία και να δημοσιευθεί στο Διαύγεια.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν σχετική αίτηση, η οποία χορηγείται από το Δήμο και να την υποβάλλουν στο Τμήμα Προσωπικού και Μισθοδοσίας, της Διεύθυνσης Διοικητικών, από 9/12/2013 έως και 13/12/2013.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής:
Κυρωμένο φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας. Αντίγραφο Τυπικών Προσόντων. -   Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού.