Οικονομία

3 προσλήψεις στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου

3 προσλήψεις στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου
3 προσλήψεις στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου Ο Ζαγόρας Μουρεσίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών πρόσκαιρων ή εποχικών αναγκών του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου, που εδρεύει στη Ζαγορά του Νομού Μαγνησίας,

 ως εξής:


•   Ένα (1) άτομο ΔΕ Οδηγών
•   Δύο (2) άτομα ΥΕ Εργατών Καθαριότητας   

ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:
1.    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.
2.    Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 για πιθανό κώλυμα υπέρβασης της 8 μήνης απασχόλησης, στην οποία να δηλώνει τους φορείς του δημόσιου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα του άρθρου 14 παρ.1 του ν. 2190/1994 όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 1 παρ. 1 του ν.3812/2009 στους οποίους έχει απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, καθώς και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη) κατά τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεώς του.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συγκεκριμένη υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται ιιόνο στην περίπτωση που υπάρχει κώλυμα πρόσληψης λόγω υπέρβασης της 8μηνης απασχόλησης σε φορείς του δημόσιου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα σύμφωνα με όσα ορίζονται παραπάνω στην Ενότητα «ΚΩΛΥΜΑ ΟΚΤΑΜΗΝΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» του πρώτου κεφαλαίου του παραρτήματος.


Επίσης, υποβάλλει τα ακόλουθα δικαιολογητικά, σε πρωτότυπο ή αντίγραφο επικυρωμένο:
3.    Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών όπου απαιτείται.
4.    Άδεια άσκησης επαγγέλματος όπου απαιτείται.
5.    Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης του Δήμου στο δημοτολόγιο του οποίου είναι εγγεγραμμένοι.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στο Δημοτικό Κατάστημα στη Ζαγορά, ταχ. δ/νση: Άγιος Γεώργιος, Τ.Κ. 370 01, Ζαγορά Ν. Μαγνησίας, και συγκεκριμένα στο Γραφείο Προσωπικού, αρμόδια υπάλληλος η κα Γάκη Σπυριδούλα (τηλ. επικοινωνίας: 2426.350.115) εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών, από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στους χώρους ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου στη Ζαγορά και στην Τσαγκαράδα, δηλαδή έως και την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ