Οικονομία

ΥπΑΑΤ: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα για το «Κομφούζιο»

photo: Eurokinissi photo: Eurokinissi
Την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης και κατάταξης των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της 2ης πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης στη δράση 10.1.08 (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ), καθώς και στο πλαίσιο της πρόσκλησης για την υποβολή αιτήσεων στήριξης στη δράση 10.1.07 «Εναλλακτική καταπολέμηση ζιζανίων στους ορυζώνες » ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) υποστήριξης της υλοποίησης της δράσης στον ιστότοπο με τη μορφή προσωρινού πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης.

Οι υποψήφιοι της δράσης μπορούν να λάβουν αναλυτική πληροφόρηση σχετικά με τα αποτελέσματα μέσω της πρόσβασης που έχουν στο ΠΣ, κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης.

Επίσης, θα ενημερωθούν για την ανάρτηση του προσωρινού πίνακα αποτελεσμάτων καθώς και για την πρόσβασή τους σε αυτόν μέσω του ΠΣ, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που θα λάβουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση στήριξης.

Σημειώνεται, πως οι υποψήφιοι που δεν συμφωνούν με τα αποτελέσματα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά ενδικοφανή προσφυγή, από τη Δευτέρα 24/9/2018 έως και την Παρασκευή 28/9/2018 στον ιστότοπο https://p2.dikaiomata.gr/M1018/ κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης.