Οικονομία

5 θέσεις εργασίας στο ΕΚΒΑΑ Αττική

5 θέσεις εργασίας στο ΕΚΒΑΑ Αττική
5 θέσεις εργασίας στο ΕΚΒΑΑ Αττική Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά πέντε (5) άτομα για την κάλυψη αναγκών του Ε.Κ.Β.Α.Α., που εδρεύει στις Αχαρνές Αττικής, Σπύρου Λούη 1, Ολυμπιακό Χωριό, Τ.Κ.13677, στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου: "Ένταξη της πράξης "Εφαρμογή της οδηγίας 60/2000 -Εθνικό Δίκτυο Παρακολούθησης Υπόγειων Νερών (ΔΙΠΑΡ)" του ΕΣΠΑ.

 Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων (βλ,ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

Κωδικός απασχόλησης

Τόπος εκτέλεσης

Ειδικότητα (Επιστημονική Εξειδίκευση/ Γνωστικό Αντικείμενο Θέσης)

Διάρκεια Σύμβασης

Αριθμός ατόμων

Αμοιβή (συμπ/νου φ.πα.)

ΔΙΠΑΡ1

Αθήνα-Αχαρνές

ΠΕ ΧΗΜΙΚΟΣ Η ΠΕ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ Η ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΡΥΠΑΝΤΩΝ (ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ, ΟΡΓΑΝΙΚΟΙ ΔΙΑΛΥΤΕΣ, PAHS, ΚΛΠ.) ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ GC-MS-MS & PC-MS-MS Η ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΕΤΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΡΥΠΑΝΤΩΝ.

12μήνες

1

23.000

ΔΙΠΑΡ2

Αθήνα-Αχαρνές

πε χημικοσ η πε χημ.

μηχανικοσ ή πε περιβαλλοντολόγος

ΜΕ

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ICP-MS, ICP-OES & ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΙΟΝΤΩΝ Η ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΕΤΩΝ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ICP-MS, ICP-OES & ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΙΟΝΤΩΝ

12μήνες

1

23.000

ΔΙΠΑΡ3,4

Αθήνα-Αχαρνές

ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΤΕΙ,

ΠΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΛΗΨΗΣ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΥΔΑΏΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ 2ΕΤΗ ΠΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΥΔΡΟΓΈΩΛΟΠΑΣ.

12μήνες

2

23.000

ΔΙΠΑΡ5

Αθήνα-Αχαρνές

ΤΕ ΤΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ

ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ Η/Υ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΑ.

12μήνες

1

23.000

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
• Την αίτηση υποβάλλει ο υποψήφιος είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία του Ε.Κ.Β.Α.Α. ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη Διεύθυνση:


ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (Ε.Κ.Β.Α.Α.)
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
(ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ)
Σπύρου Λούη 1, Ολυμπιακό Χωριό, Τ.Κ. 13677 Αχαρναί
(Για την Προκήρυξη ΣΜΕ 6 / 2013)
το αργότερο μέχρι την 20η Ιανουαρίου 2014, οπότε ως επίσημη ημερομηνία υποβολής υπολογίζεται η ημερομηνία ταχυδρομικής σήμανσης, το εμπρόθεσμο δηλαδή των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.


-Στην αίτηση πρέπει να επισυνάπτει ο υποψήφιος σε πρωτότυπα ή επικυρωμένα αντίγραφα όλα τα απαιτούμενα από την ανακοίνωση πιστοποιητικά ή τίτλους, και κάθε άλλο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στη διαμόρφωση σωστής γνώμης για την εμπειρία, τις γνώσεις και την καταλληλότητά του, όπως αυτά αναφέρονται αναλυτικά στην παρούσα. Αν δεν προσκομισθούν, ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και η αίτησή του απορρίπτεται.

Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986 και η ευθύνη της σωστής συμπληρώσεως της αιτήσεως είναι αποκλειστικά του υποψηφίου, και ειδικότερα:
-    η ανακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων επισύρει την ακύρωση της αιτήσεως
-    η υποβολή ψευδών στοιχείων επισύρει πέραν της ακύρωσης της αιτήσεως και τις προβλεπόμενες από το νόμο ποινικές κυρώσεις
-Αντικατάσταση της αιτήσεως ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
 
Δικαιολογητικά που κατατίθενται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δεν λαμβάνονται υπόψη.
-Η προθεσμία υποβολής των Αιτήσεων αναγράφεται ανωτέρω στο κείμενο της παρούσας Ανακοίνωσης.
-Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν μία μόνο αίτηση για την ίδια προκήρυξη και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ) με τη σειρά που επιθυμούν να προσληφθούν (σε
περίπτωση που επιλεγούν). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
-Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση, β) Από την ιστοσελίδα του φορέα (www.ncsd.gr), ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή : http://www.ncsd.gr/ncsd/index.php/en/prokirixeis

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ