Οικονομία

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα voucher υγείας

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα voucher υγείας Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα voucher υγείας
Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα voucher υγείας Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα voucher υγείας που αφορά την κατάρτιση και την πρακτική άσκηση για 1300 επαγγελματίες υγείας . Ποια όμως θα είναι η ημερομηνία που θα ανακονωθούν τα αποτελέσματα των voucher υγείας.

Voucher υγείας αποτελέσματα

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr τα αποτελέσματα για τα voucher υγείας για τους 1300 επαγγελματίες υγείας  θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 29/1/2014 .

Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται με κάποιες μέρες καθυστέρηση λόγω της μη ολοκλήρωσης του ελέγχου των στοιχείων ανεργίας των υποψηφίων βάσει του μητρώου του ΟΑΕΔ.

Παράλληλα την ίδια ημερομηνία θα αναρτηθούν και η φόρμα ελέγχου δικαιολογητικών από τους παρόχους κατάρτισης καθώς και η δήλωση έναρξης τμημάτων κατάρτισης.

Να θυμίσουμε ότι το πρόγραμμα με όνομα «Κατάρτιση ανέργων επαγγελματιών υγείας σε θέματα μεταρρύθμισης της υγείας (βελτιστοποίηση λειτουργίας νοσοκομείων)»,αφορούσε ανέργους με ειδικότητες του κλάδου της υγείας , όπως είναι άνεργοι γιατροί, νοσηλευτές , παραϊατρικό προσωπικό , διοικητικοί, τεχνικοί Πληροφορικής κ.ά.και 1.300 ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα 7.200 ευρώ.

Το πρόγραμμα voucher κατάρτισης υγείας είναι μια νέα καινοτόμα δράση του Υπουργείου Υγείας που δίνει τη δυνατότητα σε νέους ανέργους επαγγελματίες του κλάδου της υγείας να λάβουν υπηρεσίες εναλλασσόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, με ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση της πρακτικής άσκησης σε δημόσια νοσοκομεία.

Το dikaiologitika.gr θα αναρτήσει τα αποτελέσματα αμέσως μόλις ανακοινωθούν

NETWORK