Οικονομία

Βεβαίωση συντάξεων Δημοσίου 2014 εκτύπωση στο taxisnet

Βεβαίωση συντάξεων Δημοσίου 2014 εκτύπωση στο taxisnet Βεβαίωση συντάξεων Δημοσίου 2014 εκτύπωση στο taxisnet
Βεβαιώση συντάξεων Δημοσίου 2014 εκτύπωση στο taxisnet Μέσω taxisnet θα χορηγείται η βεβαίωση συντάξεων Δημοσίου 2014 και όχι μέσω ταχυδρομικής αποστολής από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους όπως ίσχυε μέχρι πέρσι.

Συγκεκριμένα από το taxisnet θα μπορούν οι συνταξιούχοι του δημοσίου να εκτυπώσουν την βεβαίωση συντάξεων που αναγράφει τα εισοδήματα των συντάξεων του έτους 2013 που θα δηλωθούν στην φορολογική δήλωση του 2014 .

Σύμφωνα την Ημερησία οι συνταξιούχοι με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης στο taxisnet θα μπαίνουν στον προσωπικό λογαριασμό τους και θα εκτυπώνουν την βεβαίωση για όποια χρήση επιθυμούν κάθε τρίμηνο όπου θα ενημερώνονται για το ύψος της καταβαλλόμενης σύνταξης, τις κρατήσεις και τις εισφορές.

Την υποχρεωτική, μέσω taxisnet, ηλεκτρονική έκδοση των βεβαιώσεων και της τρίμηνης ενημέρωσης των συνταξιούχων του Δημοσίου μόνο αν διαθέτουν κωδικό πρόσβασης, προβλέπει απόφαση που ελήφθη και άρχισε να κοινοποιεί, με επιστολές, η γενική διεύθυνση συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.