Οικονομία

Προγράμματα για άνεργες γυναίκες από το ΚΔΒΜ Ελευσίνας

Προγράμματα για άνεργες γυναίκες από το ΚΔΒΜ Ελευσίνας Προγράμματα για άνεργες γυναίκες από το ΚΔΒΜ Ελευσίνας
Προγράμματα για άνεργες γυναίκες από το ΚΔΒΜ Ελευσίνας Δωρεάν τμήματα για τα προγράμματα για άνεργες γυναίκες «Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση» και «Συμβουλευτική Ανέργων γυναικών», θα υλοποιήσει το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ελευσίνας, σε συνεργασία με το Π.Α.Κ.Π.ΠΑ. Ελευσίνας.

Τα τμήματα θα είναι για πρώτη φορά πρωινά, ενώ η  κατάταξη σε τμήματα μάθησης θα γίνεται ανάλογα με τις αιτήσεις των υποψηφίων  και  θα τηρείται σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες και εγγραφές :

Στo γραφείο του ΚΔΒΜ  Ελευσίνας, Αθηνάς & Πίνδου (Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας, κα Βασιλική Παπαπέτρου ). Τηλ. Επικοινωνίας: 210-5560023
Αιτήσεις θα διατίθενται επίσης στο Π.Α.Κ.Π.Π.Α. (Κίμωνος και Παγκάλου).2105565614 κα Καλή Μίληση.

Σε κάθε περίπτωση απαραίτητη είναι η προσκόμιση φωτοτυπίας της ταυτότητας.

Προθεσμία υποβολής της αίτησης ως 15 Φλεβάρη 2014.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής, με την επισύναψη της σχετικής αίτησης και αντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας ή αντιγράφου διαβατηρίου (σκαναρισμένου) στο e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.