Οικονομία

6 θέσεις εργασίας στη Δ εφορεία αρχαιοτήτων

6 θέσεις εργασίας στη Δ εφορεία αρχαιοτήτων
6 θέσεις εργασίας στη Δ εφορεία αρχαιοτήτων Η Δ εφορεία αρχαιοτήτων ανακοινώνει την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για την υλοποίηση του έργου «1° υποέργο Επανέκθεση Αρχαι­ολογικού Μουσείου Αργούς» του έργου «Εκσυγχρονισμός Αρχαιολογικού Μουσείου Αρ­γούς», για χρονικό διάστημα μέχρι 31-12-2014

, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας λήξης των εργασιών του έργου:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

ΠΕ Αρχιτέκτονες Μηχανικοί με εξειδίκευση στο σχεδιασμό &υλοποίηση μουσειακών έρ­γων

Μία (1) θέση

Μέχρι 31Δεκεμβρίου 2014με δυνατότητα παράτασης ή ανα­νέωσης έως τη λήξη του έργου

Αρχαιολογικό Μουσείο Αργούς

ΔΕ Τεχνικός Συντήρησης Αρχαιοτήτων και έργων τέ­χνης

Πέντε (5) θέσεις

Μέχρι 31Δεκεμβρίου 2014με δυνατότητα παράτασης ή ανα­νέωσης έως τη λήξη του έργου

Αρχαιολογικό Μουσείο Αργούς

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβο­λής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: ΔΈΠΚΑ, Πλ. Συντάγματος 1, Ναύπλιο, Τ.Κ. 21100, υπόψιν Λογιστηρίου -κου Στασινόπουλου Θεόδωρου (τηλ. επικοινωνίας: 2752027502 εσωτ. 2) από 9.00 π.μ. έως 1.30 μ.μ. εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 10 Φε­βρουαρίου 2014 έως και 14 Φεβρουαρίου 2014 ).


Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αι­τήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά:
α) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και των βαθμολογούμενων τίτλων τους, συγκεκριμένα, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα ει­δικά προσόντα όπως αναφέρονται και στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης. Σε πε­ρίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση.
β) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας,

γ) Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986)
«Η ακρίβεια των στοιχείων που αναφέρονται στην υπεύθυνη δήλωση μπορεί να ελεγχθεί με βάση το αρχείο άλλων υπηρεσιών»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ