Οικονομία

ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Δωρεάν σεμινάρια αναβάθμισης προσόντων των γυναικών

ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Δωρεάν σεμινάρια αναβάθμισης προσόντων των γυναικών
ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ: Δωρεάν σεμινάρια αναβάθμισης προσόντων των γυναικών Το Γραφείο Ισότητας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ υλοποιεί Σεμινάρια / Εργαστήρια (work – shops) ενδυνάμωσης και αναβάθμισης προσόντων των γυναικών σε όλη την Ελλάδα.Το Έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Διοικητική Μεταρρύθμιση) και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και εθνικούς πόρους.

Η συγκεκριμένη σειρά Σεμιναρίων απευθύνεται ως επί το πλείστον σε γυναίκες- μέλη συνδικαλιστικών οργάνων, των κλάδων της μεταποίησης, των υπηρεσιών και του εμπορίου, αλλά και σε αυτοαπασχολούμενες και επιχειρηματίες των συγκεκριμένων κλάδων που δεν δραστηριοποιούνται συνδικαλιστικά.


Η διάρκεια των Σεμιναρίων είναι 10 ώρες και πραγματοποιούνται σε 2 πεντάωρα. Η συμμετοχή σε αυτά είναι δωρεάν.


Στην Αθήνα το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 08 Μαρτίου 2014 (ώρες 10:00 έως 15:00) & την Κυριακή 09 Μαρτίου 2014 (ώρες 10:00 έως 15:00), στο κτήριο της ΓΣΕΒΕΕ, στην Αθήνα,Αριστοτέλους 46, 104 33.

Τα θεματικά αντικείμενα των σεμιναρίων/εργαστηρίων αυτών είναι:


Ισχύουσες πολιτικές για την Ισότητα των Φύλων σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο
Γυναικεία Επιχειρηματικότητα
Συμφιλίωση ιδιωτικής – οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής
Γυναίκες και Κέντρα Λήψης Αποφάσεων
Τεχνικές ανάπτυξης και ενίσχυσης επικοινωνιακών δεξιοτήτων των γυναικών
Ο αριθμός των συμμετεχουσών στο Σεμινάριο/Εργαστήριο αυτό θα κυμανθεί στα 25 κατά προσέγγιση άτομα γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Σχετικά αρχεία:
Πρόκληση
Αίτηση συμμετοχής