Οικονομία

10 προσλήψεις αρχαιολόγων στην Κέρκυρα

10 προσλήψεις αρχαιολόγων στην Κέρκυρα
10 προσλήψεις αρχαιολόγων στην Κέρκυρα Έγκριση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για διάρκεια δέκα (10) μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις, για τις ανάγκες του έργου

«Αποκατάσταση παράκτιου τείχους στη θέση ΝΑ.Ο.Κ., κρηπιδωμάτων, πεζοδρομίων και στηθαίων παραλιακής λεωφόρου Γαρίτσας στην Κέρκυρα» με κωδικό αριθμό 2013ΕΠ02280010

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΤΟΠΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΕΥΗ

ΠΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ

10 ΜΗΝΕΣ

Ν.Α.Ο.Κ

Το ύψος της αμοιβής καθορίζεται σύμφωνα με το ισχύον ενιαίο μισθολόγιο του ελληνικού δημοσίου του Ν. 4024/2011 και βάσει της ειδικότητας με την οποία προσλήφθηκε.
 
Η δαπάνη της μισθοδοσίας του παραπάνω προσωπικού θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του υποέργου «Σωστικές αρχαιολογικές ανασκαφές» του έργου (ΕΣΠΑ) «Αποκατάσταση παράκτιου τείχους στη θέση Ν.Α.Ο.Κ., κρηπιδωμάτων, πεζοδρομίων και στηθαίων παραλιακής λεωφόρου Γαρίτσας στην Κέρκυρα» με κωδικό αριθμό 2013ΕΠ02280010.
Η απασχόληση του προσωπικού σε εργασίες άσχετες από εκείνες για τις οποίες προσλαμβάνεται, απαγορεύεται.
Η διάρκεια της απασχόλησης του προσωπικού θα είναι δέκα (10) μήνες.
Η απασχόληση θα είναι πενθήμερη και δεν θα υπερβαίνει τις 40 ώρες την εβδομάδα.
Η Υπηρεσία με ανάλογη απόφασή της δύναται να διακόψει την απασχόληση των παραπάνω για οποιαδήποτε αντικειμενική αιτία (περικοπή χρηματοδοτήσεων, διακοπή εργασιών, ανεπαρκής απόδοση εργαζομένου, αδικαιολόγητη απουσία, άρνηση προσφοράς εργασίας κ.τ.λ.).
Μετά τη λήξη του χρόνου απασχόλησης, το προσωπικό αποχωρεί αυτοδίκαια από την υπηρεσία χωρίς καμία αποζημίωση από την αιτία αυτή και χωρίς άλλη ειδοποίηση.