Οικονομία

Επιταγή Εισόδου στην Υγεία καταληκτική ημερομηνία για τα δικαιολογητικά

Επιταγή Εισόδου στην Υγεία καταληκτική ημερομηνία για τα δικαιολογητικά Επιταγή Εισόδου στην Υγεία καταληκτική ημερομηνία για τα δικαιολογητικά
Επιταγή Eισόδου στην Yγεία καταληκτική ημερομηνία για τα δικαιολογητικά Το υπουργείο Υγείας καθορίζει με ανακοίνωση του καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή των δικαιολογητικών επαλήθευσης από τους πάροχους του προγράμματος Επιταγή Εισόδου στην Υγεία.

Συγκεκριμένα καλούνται οι πάροχοι για το πρόγραμμα Επιταγή Εισόδου στην Υγείας (voucher) που υποβάλουν ή που αποστέλλουν σφραγισμένους φακέλους με τα δικαιολογητικά επαλήθευσης των στοιχείων που εισήγαγαν οι ωφελούμενοι και επαλήθευσαν οι ίδιοι σύμφωνα με την με αριθμ. 924/10.12.2013 Πρόσκληση ενδιαφέροντος, να τα αποστέλλουν στο

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ,

Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Τομέα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Οδός Αβέρωφ 12α , Τ.Κ. 104 33

Το υπουργείο Υγείας με ανακοίνωση του κάνει γνωστό .οτι τίθεται καταληκτική ημερομηνία για λόγους επίσπευσης και διασφάλισης των εγκεκριμένων προθεσμιών υλοποίησης του έργου ,.

Η καταληκτική προθεσμία υποβολής ή αποστολής έχει ως εξής:

Οι πάροχοι καλούνται να υποβάλουν ή να αποστείλουν τους ως άνω φακέλους με τα στοιχεία, μέχρι επτά (7 ) ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας ανάρτησης της παρούσας (βλέπετε υπότιτλο ανακοίνωσης).

Ο έλεγχος της ορθότητας των επαληθεύσεων από τους παρόχους θα πραγματοποιηθεί άμεσα και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα το Μητρώο Ωφελουμένων (έκδοση 2) με τις μεταβολές που θα επέλθουν.

Οι νέοι επιλεγέντες από τους επιλαχόντες στο Μητρώο Ωφελουμένων θα καταθέσουν τα δικαιολογητικά τους στους παρόχους μέχρι και επτά (7) ημερολογιακές ημέρες μετά την ημερομηνία ανάρτησης του Μητρώου Ωφελουμένων (έκδοση 2).

Οι πάροχοι θα πραγματοποιήσουν την επαλήθευση των δικαιολογητικών και θα υποβάλουν τους νέους φακέλους σε δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες από την ίδια ως άνω ημερομηνία ανάρτησης του μητρώου.

Διευκρινίζεται ότι στις περιπτώσεις προθεσμιών όταν η τελευταία ημέρα προκύπτει να συμπίπτει με αργία η προθεσμία μετατίθεται στην επόμενη εργάσιμη και μόνο.