Οικονομία

2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Χερσονήσου

2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Χερσονήσου
2 θέσεις εργασίας στο Δήμο Χερσονήσου Το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χερσονήσου, ύστερα από: Α) την αρ. 36/14.05.2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία εγκρίθηκε με την αρ.πρωτ. : 7400/2305.2014 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης και Β) την Βεβαίωση του Προέδρου του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου περί ύπαρξης και δέσμευσης των πιστώσεων στον Προϋπολογισμό Οικονομικού Έτους 2014, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δύο (2) ατόμων

, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών και πρόσκαιρων αναγκών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χερσονήσου και συγκεκριμένα στον Παιδικό Σταθμό Γουβών, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο :

1 ΤΕ ΒΡΕΦ/ΜΩΝ ‘Η ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΕΝ∆ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ : ΠΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

1 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ :
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1.    Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2.    Υπεύθυνη δήλωση ότι: «πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους ου ν. 3584/07» και ότι «το τελευταίο 12μηνο (ο υπολογισμός του οποίου γίνεται σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 21 του ν. 2190/1994) δεν έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό Πρόσωπο της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994 με την ιδιότητα του εποχικού εργαζόμενου ή για την κάλυψη κατεπειγουσών, περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών» (παρέχεται από την υπηρεσία)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η παρούσα να αναρτηθεί ολόκληρη στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, στην ιστοσελίδα του δήμου και να αναρτηθεί σε όλους τους χώρους ανακοινώσεων των δημοτικών παιδικών σταθμών του Δήμου . ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Νομικού Προσώπου που βρίσκονται προσωρινώς στον Παιδικό Σταθμό Χερσονήσου (έναντι του δημοτικού καταστήματος του πρώην Δήμου Χερσονήσου) τηλ.: 28973 40052 & 28970 22840 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, αρμόδιοι  υπάλληλοι : Μππορμπουδάκη Π. και Αργυράκη Μ..

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την ημέρα της ανάρτησης της παρούσας , ήτοι από 26.05.2014 μέχρι και 30.05.2014.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Α/

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ

ΕΙΔΙΚΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ

Α

 

ΑΤΟΜΩΝ

ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

1

τε βρεφ/μων

1

1.   Τίτλος Σπουδών

ΔΥΟ (2) ΜΗΝΕΣ

 

Ή

 

2.   Να   πληρούν   τα τυπικά

ΙΟΥΝΙΟΣ & ΙΟΥΛΙΟΣ

 

ΕΛΛΕΙΨΕΙ

 

προσόντα  διορισμού που

2014

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ :

 

προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του

 

 

πε νηπιαγωγων

 

πρώτου   μέρους   του ν. 3884/07 (υποβολή υπεύθυνης δήλωσης χορηγείται      από την υπηρεσία

 

2

υε προσωπικο

1

1.   Τίτλος       σπουδών :

ΔΥΟ (2) ΜΗΝΕΣ

 

καθαριότητας

 

απολυτήριο Γυμνασίου (ή Δημοτικού      για τους αποφοιτήσαντες μέχρι και το έτος 1980) 2.   Να   πληρούν   τα τυπικά προσόντα  διορισμού που προβλέπονται   για τους

ΙΟΥΝΙΟΣ & ΙΟΥΛΙΟΣ 2014