Οικονομία

12 θέσεις εργασίας στο Δήμο Σαμοθράκης

12 θέσεις εργασίας στο Δήμο Σαμοθράκης
12 θέσεις εργασίας στο Δήμο Σαμοθράκης Ο Δήμος Σαμοθράκης ανακοινώνει οτι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόμων, προς κάλυψη εκτάκτων και επειγουσών αναγκών πυροπροστασίας και καθαριότητας

 για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα χρονική περίοδο:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΥΕ Εργατών/τριών Πυρασφάλειας

6

Δεν απαιτείται τίτλος σπουδών

Δύο (2)   μήνες

ΥΕ Εργατών/τριων Καθαριότητας

6

Δεν απαιτείται τίτλος σπουδών

Δύο (2) μήνες

Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:
•    Χρόνος ανεργίας ΑΝΕΡΓΙΑΣ (200 μονάδες για 4 μήνες ανεργίας και 75 μονάδες ανά μήνα ανεργίας άνω των 4 μηνών, με ανώτατο όριο τους 12 μήνες)
•    Πολύτεκνος ή τέκνο πολύτεκνης οικογένειας (50 μονάδες για κάθε τέκνο)
•    Ανήλικα τέκνα (30 μονάδες για καθένα από τα πρώτα τέκνα και 50 μονάδες για το τρίτο τέκνο)
•    Γονέας ή τέκνο μονογονεϊκής οικογένειας (50 μονάδες για κάθε τέκνο)

ΕΝΤΟΠΟΙΟΤΗΤΑ: προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Σαμοθράκης

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους (έντυπο αίτησης- υπεύθυνης δήλωσης με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3) θα πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς και τα δικαιολογητικά για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων και των λοιπών ιδιοτήτων τους όπως ορίζεται κατωτέρω, όλα τα  απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «27-09-2013» το οποίο επισυνάπτεται της παρούσας και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Χώρα – τ.κ. 68002 Σαμοθράκη, απευθύνοντάς την στο Πρωτόκολλο υπόψιν κα. Σαμαρά Γαρυφαλλιά (τηλ. επικοινωνίας: 2551350819).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της  ανάρτησής της παρούσας στο κατάστημα της υπηρεσίας μας στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος.
Η παρούσα υπάρχει αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.samothraki.gr)

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση• β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων  Διαγωνισμών Φορέων  Εποχικού (ΣΟΧ)• γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ' όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι  Ανεξάρτητες και άλλες αρχές  ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων  Διαγωνισμών Φορέων  Εποχικού (ΣΟΧ).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ